6 éven át nem járt be dolgozni, és senki sem vette észre

Forrás: Getty Images/Fuse -
munkahely Spanyolország közalkalmazott munkaerő dolgozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joaquin Garcia spanyol közalkalmazottat hosszú munkaviszonya miatt kitüntetésben akarták részesíteni, ekkor derült fény a tényre, hogy a 69 éves férfi immár több éve nem is járt be a munkahelyére.

Joaquin Garcia a spanyol Cadiz város szennyvíztisztító üzeménél töltött be közalkalmazotti állást, feladata a szennyvíztisztító telep felügyelete volt - írja a Daily Mail.

A kép illusztráció. Forrás: Getty Images/Fuse

A 69 éves férfit hosszú munkaviszonya miatt akarta kitüntetni a cége - ekkor derült ki, hogy Garcia legalább 6 éve nem is járt a munkahelyén, miközben a fizetését minden hónapban megkapta. A férfit a bíróság egy éves nettó jövedelme, vagyis 27 ezer euró visszafizetésére kötelezte, Garcia azonban fellebbezett.

Munkatársai szerint Garcia néha bejárt az irodába, igaz, nem a munkaidőben. A vízmű a helyi hatóságokat hibáztatja azért, hogy Garcia távollétét nem vették észre, a helyi hatóságok szerint azonban mindez a vízmű felelőssége volt.

Állítják: Diana hercegnét megmérgezték a mentőautóbanhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-hercegnet-az-autobalesete-utan-megmergeztek-a-mentoautoban.htmlA legfrissebb fejlemények szerint nem az autóbaleset okozta halálos sérülések végeztek a néhai hercegnével. News--Katalin hercegné túlköltekezik?http://www.life.hu/news/20160215-katalin-hercegne-1-millio-forintnak-megfelelo-osszegert-utazott-norfolkba-a-kensington-palotabol.htmlA hercegné helikopterrel utazott vissza a Kensington-palotából norfolki rezidenciájára csekély 3000 angol fontért. News--Ma lenne 94 éves Göncz Árpádhttp://www.life.hu/news/20160210-goncz-arpad-egykori-koztarsasagi-elnoke-februar-10-en-unnepelne-94-szuletesnapjat.htmlMagyarország egykori köztársasági elnöke február 10-én ünnepelné születésnapját. News--Beindította a mémgyárat a férfi, aki elaludt a munkahelyénhttp://www.life.hu/news/20160206-elaludt-egy-ferfi-a-munkahelyen-es-beinditotta-a-memgyarat.htmlEgy fiatalember Redditen osztotta meg a világgal, hogy elaludt a második munkanapján. A gyakornokként dolgozó srácból pillanatok alatt internetsztár lett. NewsOrigoBudapest hajnali fényben: a magyar fővárost csodálja a fél világhttp://www.life.hu/news/20160206-budapest-hajnali-fenyben-a-magyar-fovarost-csodalja-a-fel-vilag-mervai-mark-fotosorozataban.htmlHála Mervai Márk nem mindennapi fotóinak Budapestről, most mi is felfedezhettük a magyar főváros eddig még sosem látott arcát. NewsOrigoPusztító földrengés Tajvanban: épületek dőltek össze, több halott is vanhttp://www.life.hu/news/20160206-a-tajvani-foldrenges-soran-osszedolt-egy-epulet-rengetegen-serultek-meg-mar-halottak-is-vannak.html6,4-es erősségű földrengés rázta meg a Tajvan szigetének egyik legnagyobb városát, Tajnant. A hírek eddig 7 halottról és 420 sérültről számoltak be. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.