Samuel L. Jackson felejthetetlen leckét kapott a rendőröktől

Forrás: SPI -
rendőrség Ponyvaregény Samuel L. Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Samuel L. Jackson-nak nincsenek túl jó emlékei a rendőrökről, ugyanis nemrég elárulta, hogy egyszer fegyvert fogtak rá.

Az Aljas Nyolcas sztárját még a Ponyvaregény forgatása alatt inzultálták a rendőrök.

"Még New Yorkban laktam a családommal, de a Haláli fegyver forgatásai miatt Beverly Hillsben béreltünk lakást. Egy idő után itt ragadtunk, és megszerettük a környéket." – emlékezett vissza a 67 éves Samuel L. Jackson.

Samuel L. Jackson a Ponyvaregényben Forrás: SPI

A színészt ügynöke mutatta be az Oscar-díjas Sidney Poitier-nek, aki segített neki beilleszkedni Hollywoodba. De volt valami, amire még ő sem készíthette fel - írja a vanityfair.com.

"A Ponyvaregényt forgattuk, az egyik jelenet után pedig a barátaimmal beszélgettük, aztán egyszer csak megjelent egy csomó rendőrautó, a zsaruk azt kiabálták nekünk, hogy feküdjünk hasra, ráadásul fegyvert fogtak ránk..Soha nem fogom elfelejteni"– sóhajtott a Jackson.

"Azt mondták, bejelentést kaptak a környéken ólálkodó fegyveres feketékről – mesél tovább, majd hozzáteszi, hogy azon az estén egy életre szóló leckét kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.