19 országban retusálták ugyanannak a férfinak a képét

fénykép retusálás fotó férfiideál Photoshop nemzet ország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
19 ország grafikus-dizájnerét kérte fel egy brit székhelyű internetes oldal, hogy egy New York-i fotós által készített fényképet saját nemzetük és kultúrájuk szája íze mentén photoshoppoljanak.

Azt már tudjuk, hogyan változik a női szépség kultúránként, és azt is, hogyan reagálnak a különböző nemzetek grafikusai, ha egy duci lány képének retusálására szólítják fel őket. Az OnlineDoctor.SuperDrug.com ezúttal egy New York-i fotós által felajánlott fényképet küldött szét 19 nemzet Photoshop-bajnokának, akik kérésükre megalkották belőle a saját nemzetük férfiideálját. Íme, az eredmény.

/1602/19_or2016218134542
Állítják: Diana hercegnét megmérgezték a mentőautóbanhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-hercegnet-az-autobalesete-utan-megmergeztek-a-mentoautoban.htmlA legfrissebb fejlemények szerint nem az autóbaleset okozta halálos sérülések végeztek a néhai hercegnével. News--Keressük a legsármosabb magyar államtitkárt!http://www.life.hu/news/20160212-keressuk-a-legszexibb-magyar-allamtitkart.htmlErőskezű, több nyelven beszélő döntéshozók, akiknek többsége magánemberként boldog családapának, a friss vagyonnyilatkozatok alapján pedig tehetős embernek is vallhatja magát – néhányuk már egészen fiatalon. Íme, nyolc államtitkár, akik nem csak a döntéseikkel, hanem a kinézetükkel is heves reakciókat válthatnak ki. Te melyiket választanád a legvonzóbbnak közülük? Most megszavazhatod! News--Schumacherről beszélt a Forma-1-es pilóta menedzserehttp://www.life.hu/news/20160217-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilotarol-beszelt-menedzsere-sabine-kehm.htmlA német autóversenyzőt továbbra is a Genfi-tónál lévő otthonában ápolja egy teljes orvosi csapat. News--Katalin hercegné túlköltekezik?http://www.life.hu/news/20160215-katalin-hercegne-1-millio-forintnak-megfelelo-osszegert-utazott-norfolkba-a-kensington-palotabol.htmlA hercegné helikopterrel utazott vissza a Kensington-palotából norfolki rezidenciájára csekély 3000 angol fontért. News--Életveszélyben egy 13 éves fóti lány - Szén-monoxid-mérgezést szenvedetthttp://www.life.hu/news/20160212-egy-13-eves-foti-lany-eletveszelyes-allapotban-van-szen-monoxid-mergezest-szenvedett.htmlSzén-monoxid-mérgezés miatt súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba egy 13 éves lányt a fóti Rév utca egyik családi házából pénteken délben. News--Kiderült: ezt jelenti Angelina Jolie és Brad Pitt új, közös tetoválásahttp://www.life.hu/news/20160216-angelina-jolie-es-brad-pitt-uj-tetovalasa-ezt-jelenti.htmlAz Oscar-díjas színésznő a napokban összesen három új mintát varratott magára. Az amerikai Radar Online egy szakértő segítségével fejtette meg, mit jelentenek a Brad Pitt-tel együtt csináltatott tetoválások. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.