Íme, Mark Zuckerberg válasza Kanye Westnek, miután egymilliárd dollárt kért tőle

Forrás: AFP -
támogatás Kanye West Facebook pénz munka rapper vezérigazgató Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West néhány nappal ezelőtt Twitteren üzent a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek, hogy támogassa tevékenységét 1 milliárd dollárral. Íme, Zuckerberg ütős válasza a kérésre.

Kanye West Mark Zuckerbergnek címzett Twitter-sorai az egész internetet bejárták: a rapper néhány nappal ezelőtt a Facebook-vezérhez fordult, hogy pénzt kérjen tőle tevékenységének folytatásához, amellyel vélekedése szerint jobbá teszi a világot. Nos, a Facebook alapítója stílusosan reagált Kanye West kérésére.

Forrás: AFP

A Facebook egykori fejlesztőmérnöke, Steven Grim egy ütős bejegyzést tett közzé közösségi oldalán:

Újságírónak állt Katalin hercegné: A The Huffington Postnak blogolhttp://www.life.hu/news/20160217-katalin-hercegne-egy-napra-internetes-ujsagiro-lett.htmlHa csak egy napra is, de Katalin hercegné belekóstolhatott abba, hogyan is zajlik a munka a világ egyik legismertebb és legnagyobb internetes oldalánál, mi több, még egy blogbejegyzést is írt. News--Keressük a legsármosabb magyar államtitkárt!http://www.life.hu/news/20160212-keressuk-a-legszexibb-magyar-allamtitkart.htmlErőskezű, több nyelven beszélő döntéshozók, akiknek többsége magánemberként boldog családapának, a friss vagyonnyilatkozatok alapján pedig tehetős embernek is vallhatja magát – néhányuk már egészen fiatalon. Íme, nyolc államtitkár, akik nem csak a döntéseikkel, hanem a kinézetükkel is heves reakciókat válthatnak ki. Te melyiket választanád a legvonzóbbnak közülük? Most megszavazhatod! News--9 éves korában megjósolta a jövőt egy kisfiú - Íme, a kézzel írt levelehttp://www.life.hu/news/20160216-egy-9-eves-kisfiu-megjosolta-a-jovot-hogy-milyen-lesz-az-elet-20-ev-mulva.htmlKülönleges ajándékkal lepte meg édesanyja 29. születésnapja alklamából a New Jersey-i Christopher Janitzot: a kisfiú 20 évvel ezelőtt egy iskolai feladat keretei között lejegyezte, milyen lesz a jövő. Meglepően pontos kép született. NewsThinkstock6 éven át nem járt be dolgozni, és senki sem vette észrehttp://www.life.hu/news/20160216-joaquin-garcia-spanyol-kozalkalmazott-6-evig-nem-ment-be-dolgozni-es-senki-sem-vette-eszre.htmlJoaquin Garcia spanyol közalkalmazottat hosszú munkaviszonya miatt kitüntetésben akarták részesíteni, ekkor derült fény a tényre, hogy a 69 éves férfi immár több éve nem is járt be a munkahelyére. News--Az 50 éves férfi saját maga oldotta meg eltűnésének ügyéthttp://www.life.hu/news/20160212-edgar-latulip-emlekezetkiesessel-kuzdott-sajat-maga-oldotta-meg-eltuneset-ujra-emlekezni-kezdett.htmlAz 50 éves Edgar Latulip emlékezetkieséssel küzdött, és több évtizeden át fogalma sem volt arról, kicsoda is ő valójában – miközben a családja és a rendőrség 30 éven át kereste őt. NewsThinkstockÁllítják: Diana hercegnét megmérgezték a mentőautóbanhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-hercegnet-az-autobalesete-utan-megmergeztek-a-mentoautoban.htmlA legfrissebb fejlemények szerint nem az autóbaleset okozta halálos sérülések végeztek a néhai hercegnével. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.