Elképesztő! Kiakadt egy fotós Palvin Barbi fürdőruhás képein

Palvin Barbara fotósorozat kritika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerintünk elég dögösek lettek Palvin Barbi fürdőruhás képei, amik a neves Sports Illustrated magazinban jelentek meg. De nem mindenkinek tetszettek a fotók, egy fotóslány például elég kemény kritikával illette a képeket.

Mint arról már mi is beszámoltunk, Palvin Barbi is helyet kapott a neves Sports Illustrated magazinban.

Palvin Barbi a világ legdögösebb fürdőruhás modelljei között Forrás: Youtube

Barbara olyan modellek sorához csatlakozott, mint Cindy Crawford, Elle MacPherson, Heidi Klum, Kate Upton és Nina Agdal, ez is mutatja, hogy egy nívós magazinról van szó, ami garantálja, hogy

az idei kiadáson is a modell- és fotósszakma krémje dolgozott.

Ám a végeredmény nem aratott osztatlan sikert, ugyanis voltak olyan hazai fotósok, akiknek feltűnt pár hiba Barbi képein, és közösségi oldalon osztották meg véleményüket.

Palvin Barbi képeit keményen kritizálta egy fotós Forrás: Origo

Az említett képeket itt megnézheted, ha további vizuális élményre vágysz, akkor Palvin Barbi az alábbi videóban mutatkozik be a közönségnek, és ezzel párhuzamosan egy kis ízelítőt is nyújt abból, nagyjából mi várható az idei Sports Illustrated magazin különszámában.

Tragédia! Belehalt egy bébidelfin az emberek szelfimániájábahttp://www.life.hu/news/20160219-addig-simogattak-a-delfint-mig-belehalt.htmlSanta Teresa tengerpartjánál úszkált egy cuki bébidelfin, ám az egyik strandoló kihúzta a vízből. A fürdőzők simogatni kezdték, szelfiket készítettek vele, körbeadogatták, mindaddig amíg a kisdelfin túlforrósodott a napon és meghalt. News--Dzsudzsák: "Ha komolyan vennék mindent, abba beleőrülnék!"http://www.life.hu/news/20160217-dzsudzsakot-behivattak-a-bursaspor-fonokok-1.htmlDzsudzsák Balázs szerint nincs szó arról, hogy csapata, a Bursaspor eladná őt Kínába. A balszélső ugyanakkor kijelentette, hogy ő bizony nem megy sehová, és marad Törökországban, és abban is biztos, hogy ismét a kezdőcsapat tagja lesz. NewsAFPMegdöbbentő! Albínó feketékre vadásznak Afrikábanhttp://www.life.hu/news/20160217-albino-feketek-a-vilagban.htmlMég manapság is vannak olyan részek a bolygónkon, ahol nem tudják kezelni az albinizmust. Babonák, téveszmék, és hiedelmek határozzák meg az emberek hozzáállását a jelenséghez. NewsOrigoAjjaj! A Kardashian-család rejtélyes gyilkossági ügybe keveredetthttp://www.life.hu/news/20160216-robert-kardashian-vedte-o-j-simpsont-aki-brutalisan-megolte-ex-feleseget-es-egy-pincerfiut.htmlÚjabb botrány lehet készülőben a Kardashian-család körül, ugyanis a nyomozók újra elővették a hírhedt O. J. Simpson gyilkossági ügyet, amiben Kim apja, Robert nagy szerepet játszott. Ő volt ugyanis az amerikai focista ügyvédje, és segíthetett neki a bizonyítékok eltüntetésében is. News--Magyarország is nyert a Berlinale Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160215-magyar-holland-filmterv-nyerte-az-eurimages-fejlesztesi-dijat.htmlA Blind Willow, Sleeping Woman címmel készülő francia-magyar-holland filmterv nyerte az Eurimages fejlesztési díját a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. Gratulálunk! News--Vigyázat, figyelnek! Megérkeztek a drónszülők!http://www.life.hu/news/20160215-jonnek-a-dronszulok.htmlTúlféltő szülőkről már hallottunk, de mi is az a drónszülő? Azokra a szülőkre használják ezt a kifejezést, akik már gyerekként belecsöppentek a high-tech világába, később, szülőkként pedig beépítették a tecnhikai újításokat a nevelési stratégiájukba is. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.