Vajnáék magánrepülővel utaznak az Oscarra

Forrás: Origo -
Andy Vajna Vajna Tímea Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Andy Vajna nemrég kórházba került egy lábán keletkezett seb miatt, úgy tűnik felépült, olyannyira, hogy az Oscar-díjátadón is ott lesz. Természetesen felesége, Timi is elkíséri, és állítólag együtt utaznak egy magánrepülőn Budapestről Los Angelesbe a jövő héten.

Andy Vajna a január 10-i Golden Globe-gálán nem vett részt, de az Oscar-díjak február 28-i átadásán biztosan ott lesz - adta hírül a Blikk.

A lap ráadásul úgy tudja, hogy Andy feleségével együtt, Timivel megy Los Angelesbe, nem is akárhogyan:

egy magánrepülőgéppel.

Az útra elkíséri a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelölt, sőt esélyesnek tartott Saul fiát anyagilag támogató a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, Havas Ágnes is.

"Andy az orvosok utasításait betartva akkor nem vállalta a hosszú utazást, a 12 órás repülést a Golden Globe-ra, de mostanra azonban teljesen meggyógyult, így nem látják akadályát, hogy útra keljen" – árulta el a filmügyi kormánybiztos egyik ismerőse a lapnak.

Forrás: Origo

Mi is beszámoltunk róla, hogy a TV2 tulajdonosának, emellett a filmügyi kormánybiztosnak nemrég egy műtéti szövődmény miatt kellett kórházba mennie. Korábban megműtötték a lábát, mert az ereivel, illetve a vérkeringésével voltak gondok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.