Fáj a fejed? Köszönd a melegnek!

Forrás: PhotoAlto/Frédéric Cirou -
fejfájás migrén hőmérséklet napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jórészt napos idő lesz ma, 18 fokos meleggel. Este sem lesz hideg, 7-12 fokig hűl le a levegő. A váratlan meleg azonban megterheli a szervezetet - figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

Túlnyomóan napos időben lesz részünk, de a megnövekvő fátyolfelhőzet szűrheti a napsütést - jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat. Csapadék nem lesz. A délnyugati szél többfelé megélénkül, elsősorban az Észak-Alföldön és a Dél-Dunántúlon meg is erősödik. A hőmérséklet kora délután 13 és 18 fok között valószínű. Késő estére 7 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Forrás: PhotoAlto/Frédéric Cirou

A meteorológia arra is figyelmeztet, hogy a gyors és nagymértékű felmelegedés megterheli a szervezetet: akár komoly fejfájás vagy migrén is felléphet, jóval nyugtalanabbul aludhatunk, ezáltal pedig a teljesítőképességünk is lecsökken.

Gyakoribbá válhatnak a szív- és érrendszeri panaszok, a trombózis kockázata megnőhet, a régi műtétek helyén erősödhet a fájdalomérzet, illetve fantomfájdalmak is jelentkezhetnek.

Ma tényleg csak akarni kell! A tízmilliószoros napon erősebb a gondolat erejehttp://www.life.hu/news/20160222-tizmillioszoros-napon-a-pozitiv-es-a-negativ-gondolatok-ereje-is-megno.htmlA tízmilliószoros napok a tibeti buddhizmus mozgóünnepei. Sorsfordító ünnepnap ez, amire neked is érdemes kiemelt figyelmet fordítani! NewsThinkstockSchu­m­a­cher fia ki sem ejti a száján apja nevéthttp://www.life.hu/news/20160222-schu-m-a-cher-fia-megorokolte-apja-mernoket-es-az-elso-szabaly-hogy-nem-beszelnek-az-apjarol.htmlMick Schu­m­a­cher nemrég igazolt át a Forma-4-es autós gyorsasági sorozatban szereplő olasz Prema Powerteamhez, és megörökölte édesapja mérnökét. NewsAFPVajnáék magánrepülővel utaznak az Oscarrahttp://www.life.hu/news/20160220-magangeppel-repul-andy-vajna-es-timi-az-oscarra.htmlBár Andy Vajna nemrég kórházba került egy lábán keletkezett seb miatt, úgy tűnik felépült, olyannyira, hogy az Oscar-díjátadón is ott lesz. Természetesen felesége, Timi is elkíséri, és állítólag együtt utaznak egy magánrepülőn Budapestről Los Angelesbe a jövő héten. NewsOrigoElképesztő! Kiakadt egy fotós Palvin Barbi fürdőruhás képeinhttp://www.life.hu/news/20160219-kemeny-kritikat-kapott-palvin-barbi.htmlSzerintünk elég dögösek lettek Palvin Barbi fürdőruhás képei, amik a neves Sports Illustrated magazinban jelentek meg. De nem mindenkinek tetszettek a fotók, egy fotóslány például elég kemény kritikával illette a képeket. News--Íme, Mark Zuckerberg válasza Kanye Westnek, miután egymilliárd dollárt kért tőlehttp://www.life.hu/news/20160218-mark-zuckerberg-facebook-alapito-valasza-kanye-west-rappernek-miutan-1-milliardot-kert-tole.htmlKanye West néhány nappal ezelőtt Twitteren üzent a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek, hogy támogassa tevékenységét 1 milliárd dollárral. Íme, Zuckerberg ütős válasza a kérésre. NewsAFPTragédia! Belehalt egy bébidelfin az emberek szelfimániájábahttp://www.life.hu/news/20160219-addig-simogattak-a-delfint-mig-belehalt.htmlSanta Teresa tengerpartjánál úszkált egy cuki bébidelfin, ám az egyik strandoló kihúzta a vízből. A fürdőzők simogatni kezdték, szelfiket készítettek vele, körbeadogatták, mindaddig amíg a kisdelfin túlforrósodott a napon és meghalt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.