Megtaláltuk az év átverését - Elképesztő videó!

átverés szerelmespár lánykérés videó vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szívesen lennénk Brad helyébe a felvételen látható tréfa után. Egyik pillanatról a másikra letérdelt a párja elé, és ami ezután jött, arra senki sem számított. 

Bár a fiatal fiú nagyon romantikusan felvezette a mondandóját, sőt még egy dobozkát is előhúzott a zsebéből, a végén csak ennyit kérdezett a szerelmétől: "Hozol nekem egy csésze teát?" Persze azonnal sértődés lett a dologból, és a lány hisztizve elhagyta a szobát.

So I popped the big question today..

Közzétette: Brad's Dad2016. február 14.

Te mit tettél volna, ha ez veled történik?

2 éven át ültette az illatos virágot a férfi, hogy felvidítsa vak feleségéthttp://www.life.hu/news/20160223-mr-kuroki-2-eve-at-ultette-az-illatos-viragot-a-kertben-hogy-felviditsa-vak-feleseget.htmlMrs. Kuroki néhány évvel ezelőtt veszítette el látását cukorbetegsége szövődménye miatt. A Japánban élő asszony depressziós lett, férje, Mr. Kuroki azonban nem hagyta, hogy teljesen elveszítse a nőt, akit annak idején megismert. NewsOrigoErős széllel és csapadékkal érkezik a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20160223-az-idojaras-elorejelzes-szerint-eros-szellel-csapadekkal-es-lehulessel-erkezik-a-hidegfront-szerdan.htmlKedden még viszonylag enyhe, akár 10 és 15 fokos csúcshőmérséklet várható, szerdán azonban érkezik a hidegfront, vele együtt pedig a lehűlés is. News--Ilyen dögösnek is rég láthattuk Mariah Carey-thttp://www.life.hu/news/20160222-mariah-carey-dogos-miniruhat-vett-fel-egy-las-vegas-i-bulira.htmlA dús idomokkal rendelkező énekesnő mindenét kipakolta egy Las Vegas-i eseményen. News--Tűz ütött ki a Margit-kórházban, betegeket kellett biztonságba vinni http://www.life.hu/news/20160223-szent-margit-korhaz-masodik-szintjere-kedd-reggel-kellett-riasztani-a-tuzoltokat.htmlA lángok a járóbeteg-ellátó részlegen csaptak fel. Húsz beteget és dolgozót azonnal el kellett távolítani a helyszínről. News--Két fuvar között egy emberölés – Lelepleződött a tömeggyilkos Uber-sofőrhttp://www.life.hu/news/20160222-letartoztattak-a-kalamazoo-i-tomeggyilkos-uber-sofort-jason-daltont.htmlÖsszesen 6 emberrel végzett a kalamazoo-i Uber-sofőr, akit a rendőrségnek nemrég sikerült kézre kerítenie. News--Megvan a világ legigézőbb szemű cicája: íme, Cobyhttp://www.life.hu/news/20160222-a-vilag-legigezobb-szemu-cicaja-coby.htmlA fehér, rövidszőrű macska szemei acélos csillogásával vált az internet sztárjává. Gyönyörű tekintetével már több mint 200 ezer rajongót szerzett magának. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.