Kiraboltak egy bankot az Oktogonnál

Forrás: Origo -
bankrablás Citibank Oktogon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresik a rendőrök azt a férfit, aki a fővárosban, az Oktogonon szerda délelőtt kirabolta a Citibank fiókját.

Egy férfi délelőtt 10 óra körül kirabolta az Oktogon téri Citibankot, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrség közleménye szerint a férfi egy fegyverrel, vagy fegyverutánzattal fenyegetőzve szólította fel az egyik alkalmazottat a bevétel átadására. Miután megkapta a pénzt, elmenekült.

A rablásban senki nem sérült meg.

A rendőrök egy helyszínelő sátrat állítottak fel a bankfiók előtt, hogy nyugodtan dolgozhassanak a helyszínen Forrás: Origo

A rendőrség egyelőre nem ad ki információkat arról, hogy mennyi pénzt vihetett el az illető.

Ezt a férfit keresi a rendőrség Forrás: Police.hu

Ha bármilyen információja van az esettel kapcsolatbam, akkor jelentkezzen a BRFK Telefontanú ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es zöldszámán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámokon.

Nem fog felépülni az egyik drogozó kismama babájahttp://www.life.hu/news/20160224-az-egyik-drogozo-kismama-gyermeke-nem-fog-felepulni-maradando-karosodast-szenvedett.htmlJanuárban hajtottak végre császármetszést azon a két terhes törökszentmiklósi nőn, akik kábítószert fogyasztottak. Úgy tűnik, egyikük gyermeke maradandó károsodásokat szenvedett. News--Százak kísérték el utolsó útjára Umberto Ecóthttp://www.life.hu/news/20160224-eltemettek-umberto-ecot.htmlVégső búcsút vettek a 84 évesen elhunyt Umberto Eco olasz író-filozófustól. A temetésen százak, köztük miniszterek és vezető értelmiségiek jelentek meg. News--Itt a világvége! Több millió csokit hív vissza a Mars http://www.life.hu/news/20160224-tobb-millio-csokit-hiv-vissza-a-mars.htmlEgy fogyasztó műanyag darabkákat talált az egyik termékben, így több millió Mars, Snickers és Milky Way csokoládét hív vissza a Mars Inc. 55 országból. NewsThinkstockTragédia! Idős nő fulladt bele a medencébe Zalakarosonhttp://www.life.hu/news/20160223-megfulladt-egy-no-zalakaros-egyik-nepszeru-szallodajaban-a-hatosag-vizsgalatot-inditott.htmlA 78 éves külföldi asszony a hírek szerint rosszul lett, és a szálloda egyik fürdőjében életét vesztette. A hatóság már vizsgálja a tragédia körülményeit. News--2 éven át ültette az illatos virágot a férfi, hogy felvidítsa vak feleségéthttp://www.life.hu/news/20160223-mr-kuroki-2-eve-at-ultette-az-illatos-viragot-a-kertben-hogy-felviditsa-vak-feleseget.htmlMrs. Kuroki néhány évvel ezelőtt veszítette el látását cukorbetegsége szövődménye miatt. A Japánban élő asszony depressziós lett, férje, Mr. Kuroki azonban nem hagyta, hogy teljesen elveszítse a nőt, akit annak idején megismert. NewsOrigoMeghalt Keönch Boldizsár énekművészhttp://www.life.hu/news/20160223-meghalt-keonch-boldizsar-enekmuvesz-nyugalmazott-docens-hangkepzo-tanar.htmlÉletének 78. életévében elhunyt Keönch Boldizsár, a Zeneakadémia nyugalmazott docense, a Magyar Rádió Énekkarának hangképző tanára, illetve a Vienna Konservatorium énektanára. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.