Erzsébet királynő dühöng Katalin díváskodó életmódja miatt

Forrás: AFP/Phil Noble -
Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő költekezés viselkedés díva Katalin hercegné életmód viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szórja a pénzt, és teljesen kifordult magából - Erzsébet királynő a hírek szerint megelégelte Katalin fényűző életmódját, amelyet a királyi kincstár finanszíroz.

Erzsébet királynő és Katalin hercegné viszályokkal teli kapcsolata immár legendás: az Egyesült Királyság uralkodója nem egyszer kritizálta Vilmos herceg nejét öltözködése és gyereknevelési elvei miatt - ezúttal azonban jóval komolyabb oka akadt Erzsébetnek, hogy megorroljon Katalinra.

Forrás: AFP/Phil Noble

A Life&Style forrásai szerint a királynő azért akadt ki, mert Katalin csak úgy szórja a királyi család pénzét, teljesen kifordult magából, és úgy viselkedik, akár egy díva. Igaz, a Gossip Cop szerint a feltételezések hamisak, ám a tények magukért beszélnek.

Mint a Life.hu legutóbb megírta, Katalin legutóbbi helikopteres hazaútja a Kensington-palotából csekély 3000 angol fontba került, míg Erzsébet ugyanezt az utat a töredékéért tette meg néhány nappal azelőtt vonattal. Továbbá gondoljunk csak arra, hogy a Kensington-palota milliós felújíttatása után Katalin mégis inkább úgy döntött, hogy a brit királyi család norfolki rezidenciájára költözik családjával, ahová vagyonokért építtetett teniszpályát magának és Vilmosnak.

Beindította a mémgyárat Kanye West nyitott szájjal alvós fotójahttp://www.life.hu/news/20160223-kanye-west-rapper-nyitott-szajjal-alszik-egy-kepen-ami-beinditotta-a-memgyarat.htmlHála a rapper feleségének, Kim Kardashian Westnek, az egész internetet megihlette Kanye West alvás közben készült fotója. NewsOrigoViharos széllel támadt a hidegfront a Balatonnálhttp://www.life.hu/news/20160224-az-idojaras-jelentes-szerint-viharos-szellel-erkezett-meg-a-hidegfront-a-dunantulon.htmlAz Időkép jelentése szerint a Budapest-Dunaújváros-Kaposvár íven heves viharok alakultak ki kedd este, nem sokkal éjfél után. News--Erős széllel és csapadékkal érkezik a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20160223-az-idojaras-elorejelzes-szerint-eros-szellel-csapadekkal-es-lehulessel-erkezik-a-hidegfront-szerdan.htmlKedden még viszonylag enyhe, akár 10 és 15 fokos csúcshőmérséklet várható, szerdán azonban érkezik a hidegfront, vele együtt pedig a lehűlés is. News--Vilmos herceg a modern dolgozó férfi és apa egy személybenhttp://www.life.hu/news/20160223-vilmos-herceg-nehany-kritizaloja-szerint-nem-dolgozik-eleget.htmlVilmos herceg egyik kollégája a napokban elárulta, hogy Anglia jövőbeli királya mindössze havi 80 órát dolgozik. Kritizálói keveslik, munkatársai azonban a védelmére keltek. News--Íme, Mark Zuckerberg válasza Kanye Westnek, miután egymilliárd dollárt kért tőlehttp://www.life.hu/news/20160218-mark-zuckerberg-facebook-alapito-valasza-kanye-west-rappernek-miutan-1-milliardot-kert-tole.htmlKanye West néhány nappal ezelőtt Twitteren üzent a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek, hogy támogassa tevékenységét 1 milliárd dollárral. Íme, Zuckerberg ütős válasza a kérésre. NewsAFP19 országban retusálták ugyanannak a férfinak a képéthttp://www.life.hu/news/20160218-19-orszagban-retusaltak-ugyanannak-a-ferfinak-a-fenykepet.html19 ország grafikus-dizájnerét kérte fel egy brit székhelyű internetes oldal, hogy egy New York-i fotós által készített fényképet saját nemzetük és kultúrájuk szája íze mentén photoshoppoljanak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.