Ferenc pápa terhes titkárnőjét holtan találták

Forrás: AFP/Filippo Monteforte -
halott Ferenc pápa terhes titkárnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves nőre városszéli lakásában akadtak rá. Már évek óta a pápa otthonában dolgozott.

Holtan találtak rá Ferenc pápa titkárnőjére. Az eritreai származású Miriam Wuolou 34 éves volt, és hét hónapos terhes. Évek óta a pápa otthonában és a Santa Marta vendégházban dolgozott - írja a Mirror.

Forrás: AFP/Filippo Monteforte

Az olasz sajtó állítása szerint Ferenc pápához és a fontosabb bíborosokhoz csak rajta keresztül lehetett eljutni. A nő súlyos cukorbetegséggel küzdött, állítólag orvosai sokszor figyelmeztették arra, hogy így a terhessége kiváltképp veszélyes lehet. A volt férjét már kihallgatták, valamint az új barátját is, aki állítólag a Vatikánban dolgozik rendőrként. Eddig úgy tűnik, hogy nem történt erőszak.

Erzsébet királynő dühöng Katalin díváskodó életmódja miatthttp://www.life.hu/news/20160225-erzsebet-kiralyno-duhong-katalin-hercegne-penzkoltekezese-es-divas-viselkedese-miatt.htmlSzórja a pénzt és teljesen kifordult magából - Erzsébet királynő a hírek szerint megelégelte Katalin fényűző életmódját, amelyet a királyi kincstárból finanszírozott. News--400 milliós vagyont hagyott hátra Czeizel Endrehttp://www.life.hu/news/20160225-czeizel-endre-400-millios-vagyon-hagyott-maga-utan.htmlAz elhunyt genetikus otthonában értékbecslők és ügyvédek jártak, hogy pontosan felmérjék az ingóságok és ingatlanok értékét. Kiderült, hogy több százmilliós vagyont hagyott örökül a tudós. NewsFotó: Zsigmond László/Life.hu2800 éve nem emelkedett így a tengerszinthttp://www.life.hu/news/20160224-a-globalis-felmelegedest-egyre-gyorsitja-az-ember-okozta-kornyezetszennyezes.htmlA Föld tengereinek vízszintje jóval gyorsabban emelkedik, mint az elmúlt 2800 évben bármikor, a folyamatot egyre gyorsítja az ember okozta globális felmelegedés - állapította meg a globális tengerszint változásait vizsgáló új tanulmány. News--Elképesztő! Eltervezte kisfia megölését a rendőrnőhttp://www.life.hu/news/20160224-szornyu-reszletek-kerultek-nyilvanossagra-a-gyilkos-rendorno-ugyeben.htmlAz eset még február elsején történt a XVII. kerületben. A tragédiáról most újabb szörnyű részletek kerültek nyilvánosságra. News--Adam Levine megmutatta a szétvarrt hátát - Fotó!http://www.life.hu/news/20160224-adam-levine-elkeszitette-legnagyobb-tetovalast-sziren-disziti-a-sztar-hatat-foto.htmlAz énekesnek lassan egy ép testfelülete sem marad, és minden motívumot kipróbál, amit csak lehet. Most megmutatta, hogyan néz ki a legnagyobb tetoválása. News--Egy város lakói álomesküvővel lepték a halálos beteg kamaszthttp://www.life.hu/news/20160224-ewing-szarkomas-fiut-megleptek-az-alomeskuvojevel.html"Csak akkor vagyok rákos, amikor muszáj, egyébként meg baseballozom" - ez a mondat tökéletesen jellemzi a 18 éves Luke-ot, akinek nemrég egy hatalmas meglepetésben volt része: Szülővárosának lakói megszervezték neki és barátnőjének a tökéletes esküvőt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.