Obama fagyiárusból lett elnök

Forrás: AFP/Brendan Smialowski -
motiváció munkahely Barack Obama fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barack Obama megosztotta első élményét és tapasztalatait, amit a munkaerőpiacon szerzett. Egyértelműen a fiatalokat szeretné ezzel a történettel motiválni. 

Az amerikai elnök életének első munkahelye egyáltalán nem volt csodálatos, de sok mindent megtanult az ott eltöltött idő alatt. Obama a LinkedIn nevű oldalon osztotta meg a tanulságos történetet, amivel a tinédzsereket szeretné ösztönözni.

Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Az elnök egy tipikus diákmunkával kezdte pályafutását, fagyi árusként. Obama őszintén leírta az ott szerzett tapasztalatait, valamint azt is, hogy ez nehezebb meló, mint amilyennek tűnik!

"Fagyit árulni keményebb meló, mint amilyennek elsőre tűnik! A sziklakemény jégkrémtől brutálisan megfájdul az ember csuklója! - kezdte az elnök, majd azzal folytatta, hogy mindennek ellenére nagyon sokat köszönhet ennek a munkahelynek.

Forrás: AFP//Mandel Ngan

“Az első nyári munkám nem volt éppen elbűvölő, de sok értékes leckét tanultam meg ott. Megtanultam mi az a felelősség, és mi a kemény munka. Ezen kívül azt is, hogy tartsam meg az egyensúlyt a meló, a barátok a család és az iskola között” - ídézte az elnök szavait a Politico.com.

Forrás: AFP/Saul Loeb

Az elnök felhívta a vállalkozók és munkáltatók figyelmét, hogy adjanak a fiataloknak nyári munkát, mert ő sokat köszönhet annak az állásnak:

“Soha nem fogom elfelejteni azt a munkahelyet, és azokat az embereket sem, akik lehetőséget adtak nekem akkor, ugyanis ők is hozzájárultak ahhoz, hogy ma itt tartok” - írta Barack Obama.

A Médiatanács döntött: A Morning Show ellen nem indul eljáráshttp://www.life.hu/news/20160228-a-nemzeti-media-es-hirkozlesi-hatosag-dontott-a-morning-show-ugyeben.htmlDöntést hozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Balázsék fellélegezhetnek. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA magyar videó, amire már 17 millióan voltak kíváncsiakhttp://www.life.hu/news/20160228-a-magyar-mezeskalacs-muvesz-videojat-mar-tobb-mint-17-millioan-lattak.htmlMindenki elámulva nézi a magyar mézeskalács-művész videóját. Hihetetlen precizitással rajzolja az alkotó a gyönyörű mintákat az édességre. News--Freddie képviseli Magyarországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160227-freddie-kepviseli-magyarorszagot-a-2016-os-eurovizios-dalfesztivalon.htmlLezárult a szavazás, megvan az eredmény! News--Kállay-Saundersék öltözőjében a legjobb a hangulat A Dalbanhttp://www.life.hu/news/20160227-kallay-saundersek-oltozojeben-a-legjobb-a-hangulat-a-dalban.htmlKállay-Saunders András öltözőjében a legjobb a hangulat A Dal backstage-ében.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTóth Andi: "Nagy megmérettetés előtt nem szeretek egyedül maradni"http://www.life.hu/news/20160227-toth-andi-nagy-megmerettetes-elott-nem-szeret-egyedul-maradni.htmlTóth Andi hatalmas energiával készült A Dal döntőjére. A backstage-ben ő volt a legvidámabb énekes.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTragédia! A színházban lett öngyilkos a színésznő, Monica Samassahttp://www.life.hu/news/20160227-a-szinhazban-lett-ongyilkos-a-szineszno.htmlAz ötvenéves népszerű olasz színésznő, Monica Samassa. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.