Tragédia! Halálra fagyott az eltűnt győri lány

Thinkstock -
halál egyetemista fagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rebeka holttestét egy Győrszentiván közelében lévő kavicsbányánál találták meg szombat délelőtt.

Bödecs Rebeka még január közepén tűnt el. A szülei és családja azóta reménykedtek abban, hogy a 24 éves kislányuk épségben került elő, azonban sajnos csak a holttestét találták már meg.

Illusztráció Thinkstock

Az egyetemista lány holttestére Győrszentiván közelében, egy kavicsbánya bozóttal benőtt területén bukkantak rá - írja a Bors. A rendőrség az Origo megkeresésére azt közölte, hogy szombaton délelőtt találtak egy női holttestet a Győri Rendőrkapitányság illetékességi területén. Az elsődleges vizsgálatok kizárták az ön- és idegenkezűséget, így a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket. Szombaton kora délután Rebeka testvére is megosztotta a tragikus hírt a közösségi oldalon:

A rendőrség nem adott tájékoztatást az eset körülményeiről, a lap információi szerint a lány halálát kihűlés okozta. Úgy tudják, hogy ogy győri otthonából vonattal ment Győrszentivánig, majd az állomástól elgyalogolt a 4–5 kilométerre lévő kavicsbányáig. Az Origónak korábban sikerült elérni a lány édesanyját, akinek Rebeka az eltűnése napján azt mondta, hogy egy régi iskolatársával találkozik, akivel félévente egyszer összefut. Amikor viszont másnap este sem érkezett még haza a család felhívta a barátnőt, aki nem tudott semmit a találkozóról.

Kényszerleszállást hajtott végre a Ryanair járata Berlinbenhttp://www.life.hu/news/20160228-legenybucsura-indulo-fiatalok-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-a-ryanair-jarata-berlinben.htmlA német fővárosban szakította meg útját a Ryanair Londonból Pozsonyba tartó járata. A galibát a fedélzeten részegen őrjöngő utasok okozták.NewsOrigoObama fagyiárusból lett elnökhttp://www.life.hu/news/20160228-barack-obama-elso-munkahelyen-fagyit-arult.htmlBarack Obama megosztotta első élményét és tapasztalatait, amit a munkaerőpiacon szerzett. Egyértelműen a fiatalokat szeretné ezzel a történettel motiválni. News--A Médiatanács döntött: A Morning Show ellen nem indul eljáráshttp://www.life.hu/news/20160228-a-nemzeti-media-es-hirkozlesi-hatosag-dontott-a-morning-show-ugyeben.htmlDöntést hozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Balázsék fellélegezhetnek. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA magyar videó, amire már 17 millióan voltak kíváncsiakhttp://www.life.hu/news/20160228-a-magyar-mezeskalacs-muvesz-videojat-mar-tobb-mint-17-millioan-lattak.htmlMindenki elámulva nézi a magyar mézeskalács-művész videóját. Hihetetlen precizitással rajzolja az alkotó a gyönyörű mintákat az édességre. News--Freddie képviseli Magyarországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160227-freddie-kepviseli-magyarorszagot-a-2016-os-eurovizios-dalfesztivalon.htmlLezárult a szavazás, megvan az eredmény! News--Kállay-Saundersék öltözőjében a legjobb a hangulat A Dalbanhttp://www.life.hu/news/20160227-kallay-saundersek-oltozojeben-a-legjobb-a-hangulat-a-dalban.htmlKállay-Saunders András öltözőjében a legjobb a hangulat A Dal backstage-ében.NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.