Kínos! Sprintelés közben ficcent ki Chris Jones amerikaifutball-sztár pénisze

játékos pénisz Sprint amerikaifutball Chris Jones futás NFL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Jones, a Mississippi játékosa az NFL szintfelmérőjén vágta magát hasra sprintelés közben, miután észrevette kikandikáló férfiasságát.

Chris Jones a Mississippi hátvéde, aki a napokban az NFL The Combine elnevezésű szintfelmérőjén vett részt. Az amerikai-futballjátékossal azonban nagyon kellemetlen dolog történt 40 yardos, vagyis 36,5 méteres sprintelése közben: mint az alábbi felvételeken jól látszik majd, Jones nadrágja kevésbé bírt el a sportoló péniszével, így a hímtag utat követelve magának néhány pillanatra kiköszönt helyéről.

Hogy Jones a helyzet mentése miatt, vagy a nagy meglepettség okozta egyensúlyvesztés következtében vágódott hasra, az egyelőre nem világos, de a körülményekez képest jól kezelte a helyzetet: megigazította magát, mosolygott egyet, majd elhagyta a tett helyszínét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.