Széchenyi Fürdő Lukács Fürdő Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég felkerült a Business Insider Facebook-oldalára egy videó, amelyben a budapesti fürdők ékszakai bulijairól áradoznak. A felvétel ritkán látott nézettségnek örvend, már több, mint 2 millióan látták!

„Nemhiába hívják Budapestet a fürdők városának" - kezdi a Business Insideren nemrég megjelent cikk, amiben azt ecsetelik, hogyan is alakulnak át a budapesti fürdők hétvégi partihellyé.

Budapest's spa parties are total ragers

These weekly bath parties in Budapest’s ancient Roman spas are absolute ragers.

Közzétette: INSIDER – 2016. március 7.

A kisfilmben helyet kapott a Széchenyi és a Lukács fürdő is, és azt is kiemelik, hogy a bulikat nemcsak nyáron, de egész évben megrendezik.

A Lukács gyógyfürdő Forrás: MTI/Földi Imre

A videót a lap Facebook-oldalára is feltöltötték, az pedig mindent elárul, hogy eddig már több mint 2,3 millióan látták. Persze a kommentelők sem hagyták szó nélkül a videót. Egyikőjük megjegyezte, hogy már volt ilyen bulin, és nagyon élvezte, valaki pedig csak sajnálja, hogy bár itt járt Budapesten, de kihagyta a party-t.

Egy anyuka durván beszólt Palvin Barbi kritikusainak http://www.life.hu/news/20160309-egy-anyuka-durva-velemenye-palvin-barbi-kritikusainak.htmlA Sports Illustrated címlapja miatt hetekig Palvin Barbi pluszkilói voltak terítéken, míg egy feldühödött anyuka nem bírta tovább, és jól rácsapott az asztalra. Nyílt levélben osztotta meg véleményét a Facebook-lakókkal, akik azóta mintha elcsendesedtek volna. News--Kelemen Anna bimbói mindjárt leküzdik a vékonyka csipkét: Fotó!http://www.life.hu/news/20160308-kelemen-anna-hatalmas-mellvillantassal-unnepelte-a-nonapot.htmlCsupán egy vékony csipkeréteg borítja Kelemen Anna hatalmas melleit. Ez persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését. News--Egy szelfi miatt rángattak ki egy a hattyút a vízből: Elpusztult!http://www.life.hu/news/20160308-egy-szelfi-miatt-rangattak-ki-egy-a-hattyut-a-vizbol.htmlMegdöbbentő jelenetnek lehettek szemtanúi a macedóniában Ohrid-tó partján sétálgatók. Egy turista ugyanis úgy döntött, hogy egy szelfi kedvéért kirángat egy hattyút a vízből. Az állat később elpusztult. News--Körözik Leonardo DiCaprio féltestvéréthttp://www.life.hu/news/20160307-korozik-leonardo-dicaprio-mostohatestveret.htmlÚgy tűnik, hogy Leonardo DiCaprio féltestvére, Adam Farrar a fekete bárány a családban. Míg testvére Oscar-díjat kapott, addig Adamet egy bűncselekmény miatt körözik. News--Végre beköszöntött a tavasz!http://www.life.hu/news/20160304-delutanra-kisuthet-a-nap.htmlPénteken napsütéses időre számíthatunk, bár a migrénnel küszködők lehet, hogy ennek nem örülnek majd annyira. Délutánra felszakadozhat a felhőzet, a hőmérséklet pedig 6 és 13 fok között alakul. News--Meghalt a Star Wars sztárjának, R2-D2-nak az apukájahttp://www.life.hu/news/20160304-meghalt-a-star-wars-sztarjanak-r2-d2-nak-az-alkotoja.htmlPéntek reggel holtan találták máltai otthonában Tony Dysont, aki a Star Wars-filmek népszerű robotját, R2-D2-t építette meg a sorozat első részéhez Ralph McQuarrie illusztrátor és a vizuális effektekért felelős John Stears tervei alapján. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.