A legszomorúbb kép, amelyet a világ legboldogabb helyén valaha készítettek

Forrás: Imgur -
fénykép fotó hullámvasút szomorú boldogtalanság Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Disneylandnek a világ legörömtelibb helyszínének kellene lennie. Ám nem mindenkinek.

Disneylandnél boldogabb hely nincs széles e világon. Kivéve, ha a férjed megkér, hogy inkább te ülj fel a gyerekkel a hullámvasútra, miközben semmi kedved hozzá.

Keresd a hibát! Forrás: Imgur
Fordulópont a Madeleine-ügyben: Paraguayban lehet a 9 éve eltűnt kislányhttp://www.life.hu/news/20160309-madeleine-mccann-9-eve-eltunt-kislanyt-paraguayba-vitte-egy-no-egy-magannyomozo-szerint.htmlEgy magándetektív állítja: a több éve eltűnt brit kislányt utoljára Paraguayban látták. A rendőrség jelenleg nagy erőkkel keresi őt a dél-amerikai ország Areguá nevű városában, ahonnan a bejelentés érkezett. NewsOrigoSzél, napsütés és záporok - Ezen a hosszú hétvégén bármi megtörténhethttp://www.life.hu/news/20160311-az-idojaras-elorejelzes-szerint-a-marcius-15-ig-hosszu-hetvegen-szeles-napsuteses-idojaras-lesz.htmlVáltozékony időre számíthatunk a március 15-ig hosszú hétvégén - derül ki az előrejelzésből. News--5 titok, amit nem tudtál a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/news/20160308-5-titok-amit-nem-tudtal-a-szex-es-new-york-sorozatrol.htmlImmár 12 éve, hogy véget ért a négy szingli New York-i története, az őket övező hájp azonban mit sem csitul. Ezúttal Sarah Jessica Parker tálalt ki a sorozatról: íme 5 titok egyenesen a kulisszák mögül! News--Terrorpánik tört ki egy budapesti szórakozóhelyen - pedig csak maszkban szórakozott egy fiatalemberhttp://www.life.hu/news/20160304-egy-budapesti-koncerten-egy-terroristanak-tuno-maszkos-miatt-panik-tort-ki.htmlEgy szemtanú szerint egy maszkot viselő férfi miatt többen távoztak az Akvárium Klubban fellépő Marina And The Diamonds koncertjéről. News--"A földön fetrengtünk" - Kiderültek Harry herceg bulizós titkaihttp://www.life.hu/news/20160304-harry-herceg-bulizos-titkarol-alan-carr-brit-komikus-talalt-ki.htmlA brit királyi család fekete bárányaként emlegetett herceg őrült éjszakájáról Alan Carr brit komikus tálalt ki egy nemrég adott interjújában. News--Terrorpánik tört ki egy budapesti szórakozóhelyen - pedig csak maszkban szórakozott egy fiatalemberhttp://www.life.hu/news/20160304-egy-budapesti-koncerten-egy-terroristanak-tuno-maszkos-miatt-panik-tort-ki.htmlEgy szemtanú szerint egy maszkot viselő férfi miatt többen távoztak az Akvárium Klubban fellépő Marina And The Diamonds koncertjéről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.