Michael Schumacher menedzsere elárulta az F1-világbajnok titkát

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Life.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megszólalt a majdnem végzetes síbalesetet szenvedett Michael Schumacher menedzsere, és elárulta a hétszeres F1-világbajnok titkos kívánságát.

Két évvel a síbalesete után sem tudunk sokat Michael Schumacher állapotáról. Fel-felröppennek hírek, legutóbb például Luca di Montezemolo, a Ferrari volt elnöke nyilatkozott róla.

"Folyamatosan kapom a híreket, de sajnos nem jókat."

Michael Schumacher 2012-ben Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

"Nagyszerű versenyző volt, szakmailag és emberileg is közel álltunk, egyszerre születtek a gyerekeink is. De az élet meglehetősen furcsa, egész karrierjében csak egy komoly balesete volt, az is a mi hibánkból, aztán egy síbaleset, a véletlen tönkretette az életét"- tette hozzá Di Montezemolo.

Megszólalt a menedzsere

Michael menedzsere, Sabine Kehm nem kommentálta Di Montezemolo szavait, ám nemrég elmondta, hogy a 47 éves Forma 1-es világbajnok továbbra is gyógyul a svájci otthonában, és egy titokra is fény derült - adta hírül a Daily Mail.

"Ne hívj jövőre, el akarok tűnni" - mondta régebben a sportoló Kehmnek.

Ezért kerüli a család is a nyilvánosságot, megtisztelve ezzel Michael régi kívánságát.

"Ez az ő vágya, és mindent megteszek azért, hogy ez teljesüljön!" - nyilatkozta a menedzser.

Michael Schumacher 1996 februárjában Forrás: AFP/Gerard Julien

Michael Schumachert 2013 szilvesztere előtt Franciaországban síbaleset érte, fejsérülést szenvedett, kómába esett, amiből csak fél év múlva tért magához. Nem tudni pontosan, mennyire, azt sem, hogy milyen állapotban van azóta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.