Újabb fejlemény Vivien meggyilkolásának ügyében

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság gyász Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
K. Bálint Facebook oldala, amit pár napja feltörtek, már nem elérhető.

Törölték a Facebookról a 20 éves K. Bálint oldalát, aki brutális kegyetlenséggel meggyilkolta M. Vivient múlt héten - írja a Blikk.

Vivien gyilkosát jogerősel elítélték 30 napra, jelenleg is előzetes letartóztatásban van a rácsok mögött. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A szóban forgó Facebook-oldal azóta eltávolításra került, ha valaki megpróbálná megkeresni, vagy egy régebbi linkről jutna az oldalra, akkor a Facebook "Sajnáljuk, de a keresett oldal nem elérhető. A link, amelyről ide irányították hibás, vagy a keresett oldalt eltávolították." felirata fog csak megjelenni.

A Pest Megyei Főügyészség előzetes letartóztatásba helyezte K. Bálintot, így a gyilkos 30 napig biztosan a rács mögött marad, ugyanis az ítélet jogerős, nem fellebbezett ellene senki.

Így kérdéses, hogy ki deaktiválta a K. Bálint oldalát, de valószínűleg a tettes családja volt az, ugyanis az oldalra rengeteg gyűlölködő és értetlenkedő üzenet érkezett. Arról, hogy az egykori barátok és ismerősök hogyan reagáltak a hírre, itt tájékozódhat bővebben.

Vivien gyilkosa a barátnője ágyából indulhatott ölni

Borzalmas tette előtt néhány órával még a barátnője ágyában aludt M. Vivien gyilkosa. A fiatal fiú a gyilkosság után egy pékségbe ment reggelizni. Itt írtuk róla korábban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.