Egereket és ürüléket találtak egy reformételeket előállító üzemben

Forrás: Getty Images -
üzem egér bezárás Csongrád gyártó reform ételek ürülék étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nébih azonnali hatállyal megtiltotta a Csongrád megyei üzem működését.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága a múlt héten tartott ellenőrzést a Csongrád megyei reformételeket előállító üzemben, amelynek alapanyagraktárában számos újszülött és pár napos egeret találtak - írja az Origo.

A kép illusztráció. Forrás: Getty Images

Több helyiségben egérürülék, az egyik zsákon pedig még elhullott egér is volt. Az üzem működését azonnali hatállyal megszüntették, és több mint 120 tétel, mintegy 10 tonna termék forgalomból történő kivonását és megsemmisítését is elrendelték.

Erzsébet királynő valójában kedvelte Diana hercegnét?http://www.life.hu/news/20160307-erzsebet-kiralyno-valojaban-kedvelte-diana-hercegnet.htmlA bennfentesek szerint Anglia uralkodónője a hírekkel ellentétben szívén viselte Diana hercegné sorsát, örült, hogy ilyen nagyszerű unokákkal ajándékozta meg, és hogy segített közelebb hozni az embereket a brit királyi családhoz. News--Véletlenül lelőtte a fegyverjogi aktivistát a 4 éves kisfiahttp://www.life.hu/news/20160311-jamie-gilt-fegyverjogi-aktivista-edesanyat-veletlenul-lelotte-4-eves-kisfia.htmlJamie Giltet az autójában lőtte hátba gyermeke, miután a fiúcska megtalálta a hátsó ülésnél szertehagyott pisztolyát. NewsOrigoElhunyt Sir George Martin, az ötödik Beatlehttp://www.life.hu/news/20160309-sir-george-martin-a-beatles-zenekar-producere-meghalt.htmlÉletének 91. évében meghalt a The Beatles zenekar egykori producere. News--Így rázza Magyarország dancehall királynője - Videó!http://www.life.hu/news/20160309-balog-zsofi-tancos-megnyerte-a-magyarorszagi-dancehall-queen-cimet.htmlBalog Zsófi eredetileg HR-esként dolgozik egy multicégnél, 2016-ban azonban hivatalosan is ő lett Magyarország Dancehall Queenje, azaz a popsirázás királynője.NewsOrigoPalvin Barbi ismét világsztárokkal pózolthttp://www.life.hu/news/20160309-palvin-barbara-magyar-modell-lewis-hamilton-forma-1-es-pilotaval-szelfizett.htmlA gyönyörű magyar modell többek között Lara Stone, Lewis Hamilton és Irina Shayk oldalán szelfizett egy párizsi partin. News--5 titok, amit nem tudtál a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/news/20160308-5-titok-amit-nem-tudtal-a-szex-es-new-york-sorozatrol.htmlImmár 12 éve, hogy véget ért a négy szingli New York-i története, az őket övező hájp azonban mit sem csitul. Ezúttal Sarah Jessica Parker tálalt ki a sorozatról: íme 5 titok egyenesen a kulisszák mögül! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.