Megölték Vadym Kholodenko zongoraművész két kislányát

Forrás: Facebook/Vadym Kholodenko -
bűntény gyilkosság zongoraművész Vadym Kholodenko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Texasi otthonukban találtak rá holtan a zongoraművész gyermekeire. Felesége, Sofia Tsygankova több késszúrást szenvedett.

Csütörtök reggel fedezték fel a szörnyű bűncselekményt. A rendőrség úgy tájékoztatta a sajtót, hogy az 5 éves Nikára és az 1 éves Michaelára hálószobájukban találtak rá, holtan – írja a Daily News.

Forrás: Facebook/Vadym Kholodenko

Kholodenko feleségén, Sofia Tsygankován több késszúrás nyomát találták, őt jelenleg kórházban ápolják. A kislányok testén viszont nem voltak szúrt sebek. A rendőrség a körülményekről annyit árult el, hogy erőszakos behatolásnak nem látták nyomát. A zongoraművész állítólag nem élt már családjával együtt tavaly augusztus óta, és novemberben adta be a válókeresetét. Vadym Kholodenko eltűnt, pedig március 18-án, pénteken, valamint szombaton és vasárnap is koncertje lenne. A rendezvényt szervező szóvivője úgy nyilatkozott, hogy nem hallottak felőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.