Kiutálják a faluból Vivien gyilkosának szüleit

Forrás: Police.hu -
gyilkosság Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közutálatnak örvend Kakucson a 20 éves Vivien gyilkosának családja. Ha csak  tehetik, nem mutatkoznak a falu ut­cáin, az interneten is gyűlölethadjárat indult ellenük.

"Nekem bárki bármit mond, az biztos, hogy egy gyerek csak akkor csinál ilyen szörnyűséget, ha a nevelésében valamit alapvetően elrontanak. Miért nem tanította meg Bálintot az anyja meg az apja, hogy miként kell a dühét levezetni? Remélem, elköltöznek innen, mert a gyászoló családnak szörnyű lenne, ha nap mint nap látniuk kéne a fiú famíliáját. Így soha nem fogják tudni feldolgozni a történteket" - nyilatkozta a Borsnak egy helybéli asszony.

Forrás: Police.hu

"Az egyik barátom találkozott velük a Fő utcán, és odakiabálta nekik, hogy gyilkosok. Nem hiszem, hogy itt fognak élni még sokáig, hiszen nem lesz ember, aki beszélni fog velük" - tette hozzá egy másik.

A lap úgy tudja, miután a szülők megtudták, hogy mit tett Bálint, először teljesen bezárkóztak, nem akartak senkivel beszélni. Majd úgy döntöttek, hogy a vállalkozásaik miatt nem bújhatnak el örökké, és kijöttek az utcára. Ekkor azonban olyan inzultusok érték őket, hogy idejük nagy részét inkább a tanyájukon töltik, ahol Bálint is élt.

Feltörték Vivien gyilkosának Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/news/20160312-feltortek-vivien-gyilkosanak-facebook-oldalat.htmlEgy magát Hackergirlnek nevező hacker szombaton feltörte Vivien gyilkosának, K. Bálintnak a közösségi oldalát, átállította a profilképét és üzent a fiú ismerőseinek. NewsThinkstockKetten megégtek egy erzsébetvárosi lakástűzbenhttp://www.life.hu/news/20160318-lakastuz-a-fovarosban-ketten-megserultek-mar-sikerult-megfekezni-a-langokat.htmlA VII. kerületi Dembinszky utcában kigyulladt egy harmadik emeleti lakás, ketten megsérültek a balesetben. News--Megölték Vadym Kholodenko zongoraművész két kislányáthttp://www.life.hu/news/20160318-vadym-kholodenko-zongoramuvesz-ket-kislanyat-meggyilkoltak.htmlTexasi otthonukban találtak rá holtan a zongoraművész gyermekeire. Felesége, Sofia Tsygankova több késszúrást szenvedett. NewsOrigoMi lett az egykori csodagyerekkel, Szász Marcival?http://www.life.hu/news/20160318-szasz-marci-milyen-eletet-el-a-csodagyerek-keruli-a-kamerakat-nem-fejezte-be-az-egyetemet.htmlSzász Marci azzal került be Friderikusz Sándor tévéműsorába, hogy 195-ös intelligenciahányadosával kiemelkedett nemcsak kortársai, de a többi ember közül is. Az emberek még ma is felismerik. News--Madonna színpadra hívott egy tinilányt, és mindenki előtt levetkőztettehttp://www.life.hu/news/20160318-madonna-enekesno-szinpadra-hivott-egy-17-eves-lanyt-es-levetkoztette-mindenki-elott.htmlAz 57 éves popdíva az ausztráliai Brisbane-ben koncertezett, itt vette le a színpadra hívott 17 éves lány felsőjét. A tinédzser ennek ellenére sem érzi magát kellemetlenül a történtek miatt. News--Hatalmas pofont kevert le diákjának egy zalaegerszegi tanárhttp://www.life.hu/news/20160318-egy-zalaegerszegi-tanar-hatalmas-pofont-kevert-le-diakjanak-a-munkacsy-mihaly-szakkozepiskolaban.htmlAz esetre nem is derült volna fény, ha a tanteremben tartózkodók egyike fel nem veszi videóra a történteket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.