Baleset ért egy egyetemistákat szállító autóbuszt Spanyolországban, többen meghaltak

Forrás: MTI/EPA/Jaume Sellart -
Spanyolország baleset egyetemista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetet szenvedett egy egyetemistákat szállító autóbusz vasárnap Spanyolországban, Katalóniában, a busz 14 utasa meghalt, legkevesebb harmincan megsérültek - közölték a helyi hatóságok.

Az autóbusz Valenciából Barcelonába tartott, a barcelonai egyetemen Erasmus-program keretében tanuló, különféle nemzetiségű hallgatók utaztak rajta. A diákok a hagyományos tűzijátékünnepen, a Fallason vettek részt Valenciában, és visszafelé tartottak Barcelonába az AP7-es autópályán, amikor megközelítőleg az út felénél, Freginals közelében a jármű balesetet szenvedett és az autópálya középső szalagkorlátjának ütközött.
Több mint ötvenen utaztak az autóbuszon. Egyes jelentések szerint a sérültek száma legkevesebb 30, más közlések szerint 43. A mentőszolgálatok még a helyszínen dolgoznak.

Forrás: MTI/EPA/Jaume Sellart

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.