Kotleta, a macska, aki annyira menő, hogy saját fotóssal rendelkezik

Forrás: Instagram/hobopeeba -
fotográfus képsorozat fénykép fotós Photoshop fotósorozat állatvédelmi hét cica macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerd meg Kotletát, a cicát, akinek saját, külön bejáratú fényképésze és fotósorozata van!

Kristina Makeeva 14 éves kora óta foglalkozik a Photoshoppal, és 16 éves kora óta fotóz.

Forrás: Instagram/hobopeeba

Az orosz származású fotográfus már számos érdekes fotósorozattal örvendeztette meg rajongóit: az ő nevéhez fűződik többek között az egész világot bejárt ortodox karácsony Moszkvában sorozata.

Forrás: Instagram/hobopeeba

Mint nemrég kiderült, Kristinának van egy cicája, akit Kotletának hívnak, és akit előszeretettel állít kamerája elé – pontosabban a macskának van egy hivatásos fotósa, akinek előszeretettel pózol, már ha éppen úgy tartja kedve.

Forrás: Instagram/hobopeeba

Kristina szerint ugyanis hála Kotleta flegmaságának, akár több percen át nyugton tud maradni, így ő gond nélkül fényképezeti szőrös kis kedvencét.

Forrás: Instagram/hobopeeba

Még több képért kattints ide!

Három robbanás történt Brüsszelben, tíz ember is meghalhatotthttp://www.life.hu/news/20160322-brusszelben-harom-robbanas-tortent-tiz-ember-ember-is-meghalhatott.htmlKedd reggel kettős robbanás történt a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren, valamint volt egy detonáció a Maalbeek metróállomáson is, a belvárosban. News--Katalin hercegné elárulta, mivel vette le lábáról Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20160322-katalin-hercegne-elarulta-melyik-unnepi-etelt-keszitette-el-eloszor-erzsebet-kiralynonek.htmlVilmos herceg neje első alkalommal adott interjút szólóban, amelyben többnyire az anyakirálynőről és gyermekeiről beszélt. News--Beperelték Cristiano Ronaldóthttp://www.life.hu/news/20160322-cristiano-ronaldo-sztarfocistat-beperelte-egy-ingatlanbefektetesi-ceg-ragalmazas-miatt.htmlRágalmazással vádolja egy olasz ingatlancég a futballsztárt. NewsAFPÜnnepeljük ma együtt a vizet!http://www.life.hu/news/20160322-marcius-22-a-viz-vilagnapja-unnepeljuk-ma-egyutt.html1994 óta tartjuk március 22-én a Víz világnapját. Víz nélkül nincs élet, ezért fontos, hogy vigyázzunk rá. NewsOrigoLányfuttatókra csaptak le Szegeden a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20160322-kozel-negyven-prostitualtat-futtatott-franciaorszagban-egy-szegedi-bunbanda.htmlKözel negyven prostituáltat futtatott Franciaországban a hétfőn felszámolt szegedi bűnbanda: hajnalban géppisztolyos rendőrök razziáztak különböző ingatlanoknál. News--Elaludt a spanyol sofőr a buszbaleset előtthttp://www.life.hu/news/20160321-elaludt-az-utkozes-elott-a-spanyol-sofor.htmlA nyomozás elsődleges adatai szerint a sofőr elaludhatott a volánnál, emiatt következhetett be vasárnap hajnalban az északkelet-spanyolországi Tarragona közelében az a súlyos buszbaleset. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.