Katalin hercegné elárulta, mivel vette le lábáról Erzsébet királynőt

Forrás: AFP/Phil Noble -
Erzsébet királynő chutney II. Erzsébet brit királynő ünnep húsvét főzés gasztronómia ünnepi étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg neje első alkalommal adott interjút szólóban, amelyben többnyire az anyakirálynőről és gyermekeiről beszélt.

Átesett a tűzkeresztségen Katalin hercegné: először adott interjút szólóban az ITV-nek, amelyben legfőképpen Erzsébet királynőről beszélt az uralkodónő 90. születésnapja alkalmából. Vilmos herceg felesége őszintén beszélt arról, hogyan főzte meg Erzsébet királynőt - a szó legszorosabb értelmében.

Forrás: AFP/Phil Noble
Elhunyt a mini Kim Kardashian http://www.life.hu/news/20160321-kim-kardashian-leghiresebb-utanzoja-elhunyt-las-vegasban-a-baratja-talalt-ra.htmlA 32 éves Kim Trippet a barátja találta meg Las Vegas-i otthona előtt. A Kardashian család egyelőre nem reagált az ügyben. NewsOrigoTöbb millió dollárra perelték a Kardashian nővérekethttp://www.life.hu/news/20160322-kim-kourtney-es-khloe-kardashian-valosagshow-sztarokat-tobb-millio-dollarra-pereltek-be.htmlEgy amerikai befektetési cég 180 millió dollára, vagyis körülbelül 50 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Kim, Khloe és Kourtney Kardashaintól.News--A mátészalkai lelkésznek sikerült lekapnia az éppen távozó betörőthttp://www.life.hu/news/20160321-a-mateszalkai-lelkesz-lefenykepezte-az-eppen-tavozo-betorot.htmlMobiltelefonos fényképpel buktatta le a behatolót, aki elmondása szerint azért ment a templomhoz, hogy fogadalmat tegyen, de végül mégis inkább bűncselekményt követett el. NewsOrigoBeperelték Cristiano Ronaldóthttp://www.life.hu/news/20160322-cristiano-ronaldo-sztarfocistat-beperelte-egy-ingatlanbefektetesi-ceg-ragalmazas-miatt.htmlRágalmazással vádolja egy olasz ingatlancég a futballsztárt. NewsAFPÜnnepeljük ma együtt a vizet!http://www.life.hu/news/20160322-marcius-22-a-viz-vilagnapja-unnepeljuk-ma-egyutt.html1994 óta tartjuk március 22-én a Víz világnapját. Víz nélkül nincs élet, ezért fontos, hogy vigyázzunk rá. NewsOrigoA lebénult Kent Stephenson megtáncoltatta feleségét az esküvőjükönhttp://www.life.hu/news/20160321-kent-stephenson-a-balesetben-lebenult-ferfi-labra-allt-es-tancolt-az-eskuvojen.htmlElképesztő akaraterővel és kitartással sikerült újra lábra állnia a 2009-ben balesetet szenvedett Kent Stephensonnak, és táncolt feleségével az esküvőjükön. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.