Esernyő vagy napszemüveg? Erre lesz szükséged hétvégén!

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás Nap húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A borongós idő után mindenki alig várja, hogy végre megpillanthassa a napot. Erre lesz is lehetőség a hét másik felében, de ne tegyük el végleg az esernyőket.

Csütörtök

Az északnyugati tájakon már jelentősen csökken a felhőzet, kisüt a nap; de az ország többi részén estig még sok felhő várható. Csupán eleinte délkeleten alakul ki gyenge csapadék. A kezdetben még erős északi, északkeleti szél fokozatosan mérséklődik. 10-11 fok körül lesz a maximum – írja a Köpönyeg.

Forrás: Thinkstock

Péntek

Szikrázóan napos, tiszta, kellemes tavaszi időre van kilátás. Eső kizárt. Reggel gyengén fagyhat, délután 9 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat

Gyakran lesz erősen felhős az ég, és elszórtan záporok is előfordulhatnak. Erősödik a nappali felmelegedés: délután már 10-16 fok valószínű.

Húsvét vasárnap

Csökken a felhőzet és országszerte számíthatunk többórás napsütésre. Tovább melegszik a levegő: 12 és 18 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Húsvét hétfő

Változóan felhős idő esélyes, délnyugaton lehet a legtöbb felhő. Elszórtan fordulhat elő záporeső. 15 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.