Holtan került elő a meggyilkolt M. Vivien falujából egy másik eltűnt

öngyilkos holttest megtalálás falu férfi Kakucs öngyilkosság meggyilkolás Inárcs előkerülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb holttestre bukkant a rendőrség Kakucs környékén - annál a falunál, ahol néhány hete megtalálták a meggyilkolt M. Vivien holttestét is.

A Bors szerint a 40 éves kakucsi férfi, T. Tibor januárban tűnt el a faluból, a rendőrség pedig a napokban bukkant rá a holttestére egy a Kakucs Ring közelében egy kutyasétáltató által.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

A rendőrség március 19-én (szombaton) megtalálta Kakucs környékén a január óta eltűntként keresett férfi holttestét. Idegenkezűségre, gyilkosságra vagy más bűncselekményre utaló jelet nem találtunk, közigazgatási eljárásban folyik a vizsgálat

Egyesek szerint adósságai voltak, és öngyilkosságba menekült, mások azonban mindezt határozottan tagadták a lapnak. Az emberek mindenfélét beszélnek, már senki sem tudja, mi az igazság, mindenesetre a rejtélyek mindenkit felizgatnak. Nagy a nyugtalanság most a faluban - mondta el a lapnak egy helybeli. M. Vivient szerdán helyezik örök nyugalomra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.