Eladják a Playboyt: már nem olyan kelendő a lap pucér lányok nélkül

Forrás: AFP/Charley Gallay -
Playboy Hugh Hefner magazin Playboy-villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tulajdonosok - köztük Hugh Hefner - úgy döntöttek, megválnak a Playboy magazintól, mivel nagyon úgy tűnik, hogy pucér lányok nélkül már nem is olyan kelendő a lap.

Előrehaladott állapotban lehet a Playboy eladása, a jelek szerint a cég vezetői már vizsgálják, hogy miként is lehetne értékesíteni - számolt be a Wall Street Journal.

A lap úgy tudja, hogy akár 500 millió dollárt is érhet a vállalat.

Hugh Hefner az egyik modellel Forrás: AFP/Charley Gallay

A Playboy tavaly 93 millió dollárt profitált, ami az 500 millió dolláros eladáshoz képest elég alacsony összeg, de az is lehet, hogy a ebben az árban a Playboy-villa is benne van, amit egyébként már biztos, hogy eladásra kínálnak, Hugh Hefnerrel együtt,

összesen 200 millió dollárért.

A hírek szerint a szerencsés vevő a vásárlással együtt beleegyezik abba is, hogy a 90 éves Hugh Hefner a haláláig a házban lakhat.

A villa híres volt partijairól Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay

A Playboynál tavaly ősszel történtek hatalmas változások, mivel márciustól már egyáltalán nem szerepelnek meztelen nők a lap hasábjain, a megváltozott fogyasztói szokásokra hivatkozva. Valószínűleg ezért is csökkent a bevétel.

A nosztalgia kedvéért ide kattintva nézzük meg, hogy hogyan is teltek a hétvégék a legendás Playboy-villában!

A 90 éves Hugh Hefner rossz állapotban van

Sakkozás és filmezés - Carla Howe szerint ezekkel telnek mostanában a 89 éves Hugh Hefner napjai. A Playboy magazin vezetőjéről, akinek titkairól korábban egykori barátnője, Holly Madison tálalt ki, ezúttal a híres villa egyik lakója, Carla Howe beszélt. A teljes cikket elolvashatod itt!
Meghalt Garry Shandling, a Marvel filmek sztárjahttp://www.life.hu/news/20160325-meghalt-garry-shandling-a-marvel-filmek-sztarja.htmlElhunyt Garry Shandling amerikai komikus és tévés producer és színész, akit a Marvel-filmekből is ismerhetünk. News--Segítség helyett, kiröhögték a rendőrt, mert azt hitték részeghttp://www.life.hu/news/20160322-agyverzest-kapott-a-rendor-akirol-azt-hittek-hogy-reszeg.htmlTavaly nyáron keringett egy videó az interneten, ami százezreknek csalt mosolyt az arcára: Egy rendőr utazik a metrón, aki mintha bormámorban úszva próbálná megtalálni az egyensúlyát, végül pedig elájul. Ám mint utóbb kiderült a férfi stroke-ot kapott, és azóta is tolószékben éli az életét. News--II. Erzsébet királynő 78 évvel ezelőtt pingvineket kergetetthttp://www.life.hu/news/20160317-ii-erzsebet-kiralyno-pingvineket-kergetett-78-evvel-ezelott.htmlII. Erzsébet brit királynő csütörtökön ellátogatott a londoni állatkertbe, ahol megnyitotta az Oroszlánok Földje kiállítást. Ennek apropóján napvilágot látott egy szintén a fővárosi állatkertben készült 1938-as fotó, amelyen a kis Erzsébet egy pingvint kerget. News--Egy szelfi miatt rángattak ki egy a hattyút a vízből: Elpusztult!http://www.life.hu/news/20160308-egy-szelfi-miatt-rangattak-ki-egy-a-hattyut-a-vizbol.htmlMegdöbbentő jelenetnek lehettek szemtanúi a macedóniában Ohrid-tó partján sétálgatók. Egy turista ugyanis úgy döntött, hogy egy szelfi kedvéért kirángat egy hattyút a vízből. Az állat később elpusztult. News--Meghalt Kamondi Zoltán, Balázs Béla-díjas magyar filmrendezőhttp://www.life.hu/news/20160317-meghalt-kamondi-zoltan-balazs-bela-dijas-magyar-filmrendezo-forgatokonyviro-producer.html55 éves korában elhunyt Kamondi Zoltán filmrendező, a Halálutak és angyalok, Az alkimista és a szűz és a Dolina alkotója. A Balázs Béla-díjas művész halálát a Props Commando nevű ügynökség jelentette be a Facebook-oldalán. NewsOrigoAz utcán harsogó Beatles-től még egy idős néni is táncra perdülthttp://www.life.hu/news/20160316-a-zene-osszehozta-egy-tancra-a-jarokeloket-meg-egy-idos-nenit-is.htmlÍme a bizonyíték, hogy a zene és a tánc szeretete összehoz. Így volt ez Brightonban is, ahol egy rádióból szóló Beatles-számtól mindenki bezsongott, még egy idős néni is. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.