Kegyetlennek nevezte férjét az egyiptomi géprabló exfelesége

Forrás: AFP/George Michael -
eltérítés házasság párkapcsolat válás kegyetlenkedés repülőgép Egyiptom drogfüggőség exfeleség géprablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeif Eldin Musztafa egyiptomi gépeltérítő egykori felesége szerint rendszeresen verte őt és a közös gyermekeiket, valamint többször megfenyegette és rettegésben tartotta őket.

Mint arról korábban a Life.hu is beszámolt, kedden eltérítették az EgytpAir egyik repülőgépét. A géprabló pilóta, Szeif Eldin Musztafa az eddigi fejlemények szerint szerelmi bánata miatt irányította a gépet Ciprusra, ahol exfelesége, Cypriot Marina Paraschou él.

Forrás: AFP/George Michael

Az asszony azonban nemrég egy ciprusi lapnak cáfolta, hogy bármilyen romantikus szála is felmerülhet ennek a történetnek, 5 évig tartó házasságuk ugyanis maga volt a pokol - fogalmazott.

Pokoli házasság volt tele fenyegetésekkel, veréssel, kínzással és félelemmel. Olyan ember volt, aki tudta, hogyan kell félelmet kelteni a másikban, és hogyan döntse magát nyomorba. Kiegyensúlyozatlan és ijesztő egyéniség volt

Elbúcsúztatták Vadym Kholodenko zongoraművész meggyilkolt lányaithttp://www.life.hu/news/20160325-vadym-kholodenko-zongoramuvesz-meggyilkolt-lanyait-elbucsuztattak.htmlTöbb száz ember rótta le tiszteletét a zongorista két gyermeke előtt. NewsOrigoKisgyermek megerőszakolásával gyanúsítanak egy menekültet Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160331-kisgyermek-elleni-nemi-eroszakkal-gyanusitanak-egy-afgan-menekultet-nemetorszagban.htmlKisgyermek elleni nemi erőszak gyanújával eljárást indítottak egy menedékkérő ellen a németországi Boostedtben. News--Két évig tartott bezárva egy kamaszlányt, most börtön vár ráhttp://www.life.hu/news/20160329-kabu-terauch-2-even-at-tartott-fogva-egy-kamaszlanyt.htmlA fiatal lány úgy menekült meg, hogy fogvatartója véletlenül nyitva hagyta az ajtaját. A férfi megpróbált öngyilkos lenni a történtek után. NewsThinkstockÚj fordulat Paul Walker halálának ügyében - Ki felelős a tragédiáért?http://www.life.hu/news/20160325-paul-walker-autobalesetben-meghalt-sztar-halala-ugyeben-reagalt-a-porsche-az-ot-ert-vadakra.htmlA Porsche a napokban reagált az őt ért vádakra, amelyek szerint az autógyártó cég felelős a sztár és a vele együtt utazó Roger Rodas haláláért. NewsOrigoKisebbrendűségi érzése miatt őrizgette a fegyvert Vivien gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160325-m-vivien-meggyilkolt-eltunt-lany-gyilkosa-kisebbrendusegi-erzese-miatt-orizte-a-fegyvert.htmlA 20 éves Vivien gyilkosa, K. Bálint a családi ház garázsában őrizte azt a kést, amellyel végzett gyerekkori barátjával. A szakértő szerint pszichológiai magyarázata van annak, miért tartotta meg a fiatal férfi a bizonyítékként szolgáló fegyvert. News--Hogyan ölnek meg bennünket a reklámokban szereplő nőideálok?http://www.life.hu/news/20160323-igy-hatnak-rank-a-reklamokban-szereplo-noidealok.htmlHogyan hatnak ránk a reklámok? Milyen nőiedálokat közvetítenek felénk? Hogyan tárgyiasítják el a nőket? Többek között erről beszél a téma egyik szakértője, Jean Kilbourne az alább látható videóban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.