Több mint 15 ezer magyar gmailes jelszava szivárgott ki

"Forrás: Thinkstock " -
adatvédelem Gmail internet jelszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszivárgott több mint 15 ezer magyar gmailes címe, és jelszava. Egy észt fájlmegosztó portálon tették közzé szöveges formátumban a listát.

Az Origo szúrópróbaszerűen kipróbált néhány kiszivárogtatott gmailes felhasználónév-jelszó kombinációt, amelyek helyesnek bizonyultak. Az adatok nagy része a Budapest Sportiroda rendszeréből származtak.

Forrás: Thinkstock

Az Origo az adatvédelmi hatóságnál feljelentést tett. Javasoljuk, hogy te is változtasd meg a jelszavadat!

Havanna a színek városa, de Trinidad ellopja a showt! http://www.life.hu/news/20160331-trinidad-kubai-utazas.htmlA rum, a szivar és a salsa valószínűleg mindenkinek elsőre beugrik a Kuba név hallatán, de van itt egy másik szó is, ami érdemes megtanulni: Trinidad. Ez a gyönyörű város lehet a bizonyíték arra, hogy időutazás igenis létezik: a több évszázados épületek között sétálva olyan érzésed lehet, mintha egy másik korba csöppentél volna. És naplemente után éled igazán. News--70 évesen is profin rúdtáncol egy asszony: Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20160331-hetven-eves-rudtancos-tomoko-olyan-tancot-mutatott-be-ami-lattan-leesik-az-allad-video.htmlTomoko az olasz Got Talent színpadán lépett fel az elképesztő mutatványával. A kora ellenére olyan dolgokat csinált, ami még egy fiatalabb táncosnál is látványos. NewsOrigoProstitúcióra kényszerítettek egy 15 éves lányt Zalaegerszegenhttp://www.life.hu/news/20160331-szexualisan-zaklattak-egy-tinedzsert-zalaegerszegen-a-lanyt-bezarva-tartottak.htmlElőzetes letartóztatásba helyeztek Zalaegerszegen egy férfit, társát pedig lakhelyelhagyási tilalommal sújtotta a bíróság, mert bezártak és prostitúcióra kényszerítettek egy 15 éves lányt. NewsOrigoSzexuális bűncselekménnyel vádolták meg az ENSZ békefenntartóit http://www.life.hu/news/20160331-ensz-bekefenntartoi-szexre-kenyszeritettek-tobb-lanyt-vizsgalat-indult-az-ugyben.htmlStephane Dujarric ENSZ-szóvivő még hétfőn jelentette be, hogy több nemi erőszakról szereztek tudomást a közelmúltban, melyeket marokkói, és burundi kéksisakosok hajtottak végre a Közép-afrikai Köztársaság területén. NewsThinkstockÍgy tette tönkre egy diáklány a hegedűtanára életéthttp://www.life.hu/news/20160330-egy-diak-tonkretette-a-hegedutanara-eletet.htmlVégre tisztázták annak a hegedűtanárnak az ügyét, akit az egyik diákja azzal vádolt, hogy a férfi megerőszakolta. Mindehhez nem kellett más "csak" 3 év, 35 ezer dollár, és egy tönretett élet. NewsOrigoMeghalt Margaret Blye amerikai színésznőhttp://www.life.hu/news/20160331-meghalt-margaret-blye-amerikai-szineszno-hetvenharom-evesen.htmlHetvenhárom éves korában hunyt el a színésznő rákos megbetegedésben. Karrierje során számos nagy sztárral játszott együtt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.