Véget ért a Bahreini Nagydíj - Megvan a befutó

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Hoch Zwei -
Nico Rosberg Bahreini Nagydíj autóverseny Forma-1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztráliai idénynyitóhoz hasonlóan Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnoki sorozat második futamát, a vasárnapi Bahreini Nagydíjat.

A 30 éves versenyző pályafutása 16. futamgyőzelmét aratta, egyúttal sorozatban ötödször diadalmaskodott, ugyanis a tavalyi szezon utolsó három viadala szintén az ő sikerével zárult.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Hoch Zwei

Rosberg mögött a Ferrari finn pilótája, Kimi Räikkönen végzett a második helyen, míg Rosberg vb-címvédő csapattársa, a brit Lewis Hamilton ért célba harmadikként.
Rémálomszerűen indult a futam a Ferrari szempontjából, ugyanis a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel autója a felvezető körben füstölni kezdett, majd leállt, így ő el sem rajtolhatott. Ezt követően pedig Räikkönen keserítette el az olasz istálló híveit, miután csúnyán beragadt a rajtnál, s többen elé kerültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.