Megdöbbentő! Agyonlőtte a fiát, mert az meleg volt

gyilkosság puska rendőrség Egyesült Államok homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapa nem bírta feldolgozni, hogy fia a saját neméhez vonzódik, így agyonlőtte őt. A Los Angeles-i rendőrség azonnal letartóztatta a férfit. 

A hírek szerint a tragédia szombat éjszaka történt, miután a 29 éves fiú leült beszélni a szüleivel, és bevallotta nekik, hogy meleg. Amir Issa édesapja teljesen kiakadt a hír hallatán és fegyvert ragadott: fia egy lövést a hasába, egyet pedig az arcába kapott tőle.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A gyilkos apa a saját feleségét sem kímélte: a nő meg szerette volna védeni a gyermekét, ezért a dühöngő édesapa vele is végzett. A rendőrség őrizetbe vette a férfit, akinek így két gyilkosság miatt is felelnie kell - írja a Daily Mail.

5 dolog, amit nem tudtál Heath Ledgerrőlhttp://www.life.hu/news/20160404-heath-ledger-elhunyt-szineszrol-5-dolog-amit-nem-tudtal.htmlA Sötét Lovag című film sztárja április 4-én ünnepelné 37. születésnapját, ennek alkalmából a Life.hu összegyűjtött 5 kevésbé ismert tényt az Oscar-díjjal is elismert színészről. NewsOrigoSzupercuki! Kiskutyák jósolják meg a bajnokság győzteséthttp://www.life.hu/news/20160403-kiskutyak-josoljak-meg-a-bajnoksag-gyozteset.htmlJimmy Fallon The Tonight Show című műsorát nagyon cuki és nagyon puha kiskutyákkal árasztották el. A selymes szőrű kutyusok megjósolták, melyik csapat lesz a bajnok. Bár az eredmény nem egyértelmű, de megbocsátható, hiszen tündériek a kis ebek. News--Párnacsatát rendeztek a budapesti Hősök terénhttp://www.life.hu/news/20160402-parnacsatat-rendeztek-a-budapesti-hosok-teren.htmlA Nemzetközi Párnacsata Nap alkalmából - ahogy a világ számos más városában is - Budapesten, a Hősök terén is párnacsatát rendeztek szombaton.NewsOrigoMózsi, Fenenna,Vrindávani? Igen, így is hívhatod már a gyerekedethttp://www.life.hu/news/20160402-az-anyakonyvezheto-utonevek-listaja-folyamatosan-bovul.htmlMa már szinte nem is találkozunk olyan kicsikkel, akiket Jánosnak vagy Józsefnek, Máriának vagy Erzsébetnek hívnak, de a nem is olyan régen divatos Rékák, Gáborok, Virágok, Lucák is egyre kevesebben vannak. Ehelyett vadabbnál vadabb névötletekkel állnak elő a kedvű szülők, sokan a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetéhez fordulnak, engedélyezzenek nekik egy-egy keresztnevet. News--Íme a bizonyíték arra, hogy a baglyok is csikisekhttp://www.life.hu/news/20160401-ime-a-bizonyitek-ra-hogy-a-baglyok-is-csikisek.htmlA kérdés biztos sokakat foglalkoztatott régóta, Vajon mit csinálnak a baglyok, ha csiklandozzák őket? Megmutatjuk! NewsOrigoGyülekeznek az esőfelhők: a napos időt hidegfront váltjahttp://www.life.hu/news/20160401-gyulekeznek-az-esofelhok-a-napos-idot-levaltja-a-hidegfront.htmlPéntek délután a hidegfront leváltja a kellemes., tavaszias időt, ráadásul néhol záporokra, sőt, viharra is számíthatunk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.