Az étterem, ahol hűtőbe helyezik a maradékot az éhezők számára

Forrás: Facebook/Pappadavada -
étterem hűtő éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vész kárba az a fogás sem, amit az étterembe érkező éhes vendégek már nem bírnak elfogyasztani. Bárki, aki rászorul, kiveheti a megmaradt ételt az utcára helyezett hűtőből.

Az éttermekben többnyire sok étel vész kárba, pedig rengeteg éhes száj lenne hálás azokért a falatokért, amiket mások már nem bírtak megenni. Az indiai étterem tulajdonosa is tisztában volt ezzel, így amikor Minu Pauline meglátott egy hajléktalan nőt a szemét között étel után kutatni, megszületett benne az elgondolás.

Forrás: Facebook/Pappadavada

Úgy döntött, hogy a kimaradt vagy megmaradt ételeket nem dobja ki, hanem elhelyez az utcán egy hűtőt, és abba rakják a maradékot.

Forrás: Youtube

Így bárki kivehet belőle, aki rászorul. A hűtőbe, ami a hét minden napján és a nap minden órájában várja az éhes szájakat, már nemcsak megmaradt ételeket, de adományokat is raknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.