Apasági tesztet követel Károly herceg és Camilla állítólagos eltitkolt gyermeke

Forrás: AFP/Tracey Nearmy -
eltitkolt gyerek trónörökös szerelemgyerek terhesség Erzsébet királynő Károly herceg Camilla hercegné örökbeadás DNS-teszt apasági vizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrány készül kirobbanni a brit királyi család háza táján: előkerült Károly herceg és Camilla hercegné szerelemgyereke, Simon Dorante-Day, aki azt állítja, édesapja után őt illeti a királyi trón.

Az ausztrál kormányzati végrehajtó, Simon Dorante-Day a Globe magazinnak adott interjújában állítja: ő Károly herceg és Camilla hercegné eltitkolt gyermeke. Az 50 éves férfit saját bevallása szerint 18 hónapos korában adta örökbe a hercegi pár, miután Camilla 19 évesen teherbe esett vele, ám törvénytelen gyermek lévén nem tarthatta meg őt.

Forrás: Globe magazin

Ettől függetlenül kiskora óta közel állt a királyi családhoz, hiszen az őt örökbe fogadó nagyszülei, Winifred és Ernest Day a palotában dolgoztak, és többször mondogatták neki, hogy ő Károly és Camilla gyermeke. Simon saját bevallása szerint félt a nyilvánosság elé állni történetével, ám nemrég úgy határozott: apasági tesztet csináltat, hogy kiderüljön az igazság.

Nem félek a királyi ügyvédektől. DNS-vizsgálatot szeretnék. Azt akarom, hogy kiderüljön, mi az igazság

Szexbotrányok, amelyek megrengették a brit királyi palota falait

Medvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, a Buckingham-palotában dolgozó, 79 esztendős Benjamin Herman pedofilbotránya és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család az elmúlt két évtizedben sem szűkölködött kisebb-nagyobb botrányokban, és akkor még nem is említettük az ifjú Harry kicsapongásait, vagy éppen Sarah Fergusonnak, András herceg volt feleségének lábujjszopogatós címlapjait. Lássuk a legemlékezetesebbeket: a Life.hu cikkéért kattints ide!

Kiszivárogtak a beszélgetések! Így hallgattatta el szeretőit a HIV-pozitív Charlie Sheenhttp://www.life.hu/news/20160404-charlie-sheen-hiv-fertozott-hollywoodi-szinesz-igy-hallgattatta-el-szeretoit-betegsegerol.htmlA hollywoodi sztár több éven át titkolta a nyilvánosság elől betegségének hírét. Egy nemrég kiszivárgott hangfelvétel szerint ügynöke segítségével gondoskodott arról, hogy minél tovább megőrizze magának a titkát. News--Ilyen a hétköznapokban Harry herceghttp://www.life.hu/news/20160404-harry-herceg-ilyen-a-hetkoznapokban-amikor-leugrik-bevasarolni.htmlAz éhség még a királyi család tagjainál is nagyobb úr: Harry herceg saját maga intézte el a reggeli hozzávalóinak bevásárlását. News--Vége a gyászidőszaknak? Hatalmas bulival ünnepelte születésnapját Céline Dionhttp://www.life.hu/news/20160401-celine-dion-enekesno-hatalmas-bulival-unnepelte-meg-szuletesnapjat-a-gyaszidoszak-utan.htmlAz énekesnő először ünnepelte születésnapját a januárban elhunyt férje, René Angélil nélkül. News--Két évig tartott bezárva egy kamaszlányt, most börtön vár ráhttp://www.life.hu/news/20160329-kabu-terauch-2-even-at-tartott-fogva-egy-kamaszlanyt.htmlA fiatal lány úgy menekült meg, hogy fogvatartója véletlenül nyitva hagyta az ajtaját. A férfi megpróbált öngyilkos lenni a történtek után. NewsThinkstockMegszólalt a Lajcsi-ügy másik gyanúsítottja: "Ártatlan vagyok"http://www.life.hu/news/20160325-csendes-csaba-a-galambos-lajos-ugy-masik-gyanusitottja-artatlannak-vallja-magat.htmlCsendes Csaba, akit néhány hónapja Galambos Lajos és felesége mellett szintén gyanúsítottként tartóztattak le a rendőrök, bízik benne, hogy kiderül az igazság. News--Új fordulat Paul Walker halálának ügyében - Ki felelős a tragédiáért?http://www.life.hu/news/20160325-paul-walker-autobalesetben-meghalt-sztar-halala-ugyeben-reagalt-a-porsche-az-ot-ert-vadakra.htmlA Porsche a napokban reagált az őt ért vádakra, amelyek szerint az autógyártó cég felelős a sztár és a vele együtt utazó Roger Rodas haláláért. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.