Csak a házasság után derült ki a férj legszörnyűbb titka

Forrás: NORTHFOTO -
Jazmin Cullen házasság titok Jason Cullen nászút pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem vak, ezt már Jazmin Cullen is megtanulta. A nő néhány hónap ismertség után összeházasodott egy férfival, akiről nem sokkal később kiderült, hogy pedofil.

A nászútnak a felhőtlen boldogságról és pihenésről kellene szólnia, de Jazmin Cullen számára csupán egy szörnyű felismerést tartogatott. Öt évvel ezelőtt történt, hogy a most 24 éves nő úgy szerelembe esett egy bizonyos Jason Cullen nevű férfival, hogy egyből az oltár elé vonultak.

Jazmin Cullen Forrás: NORTHFOTO

Jazmin Cullen azóta is nyögi ezt a meggondolatlan lépést. A nászúton derült fény a szörnyű titokra, amikor Jazmin belepillantott társa laptopjába, és ott pedofil képeket talált. Rögtön jelentette a rendőrségnek, és kiderült, hogy férjét azt megelőzően már lecsukták ilyen képek birtoklása miatt, valamint az is, hogy több pedofillal tartotta a kapcsolatot, akikkel egymás között cserélgették a fotókat.

Jazmin Cullen és Jason Cullen az esküvőjük napján Forrás: NORTHFOTO

“Olyan normális és kedves férfinak tűnt. A mai napig nagyon nehéz elhinni, hogy ő ugyanaz a személy. Szerettem volna azt hinni, hogy ez csak egy tévedés” - mondta a nő, akinek azóta sem sikerült elválnia a férfitól. “A válással végleg tovább tudnék lépni, de egyelőre ezt ő megtagadja tőlem” - tette hozzá Jazmin. Jason Cullen ugyanis - igazi nevén Jason Hodson - egyelőre folyamatosan akadályozza a válást - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.