Magyar Úszószövetség Kiss László lemondás szövetségi kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban a százhalombattai tiszteletbeli alpolgármesteri címéről is lemondott az 1962-ben csoportos nemi erőszakért börtönre ítélt olimpiai bajnok sikeredző. A helyi képviselőtestület tudomásul vette a döntést.

A döntést egyhangúlag szavazták meg az önkormányzat tagjai. A polgármester a döntés utáni sajtótájékoztatón azt mondta, hogy személyesen kapta meg Kiss László lemondólevelét csütörtök délután fél kettőkor - írja az Origo.

Forrás: MTI/Földi Imre

A városi sportuszoda nevét egyelőre nem változtatták meg. Az továbbra is az 1962-ben csoportos nemi erőszak miatt börtönre ítélt sikeredző nevét viseli. Nem döntöttek Kiss László díszpolgári címéről sem.

Hosszú Katinka és Cseh László is reagált

Cseh László a közösségi oldalán cáfolta azokat a sajtóban megjelent híreket, a magyar úszónő kommunikációs stábja pedig az MNO kérdésére reagált az ügyben.

Felháborodott a magyar közvélemény!

Kiss László mellett korábban a Magyar Úszószövetség és az edzőbizottság több tagja is kiállt, melyről egy fotó is felkerült a szövetség közösségi oldalára, a kommentelők pedig azonnal támadni kezdték a bizottság tagjait.

Öt közismert magyar erőszakoló, aki megúszta

Vannak hivatások, amelyek dolgozóit a társadalom ösztönösen felruház bizonyos pozitív tulajdonságokkal. Összeszedtünk pár megdöbbentő esetet, mely a mai napig felháborítja a magyar közvéleményt.
Érkezik a lehűlés: elő az esernyőkkel! http://www.life.hu/news/20160407-idojaras-csutortokon-meg-napsutes-hetvegen-esos-idore-szamithatunk-esernyo-elo.htmlCsütörtökön még az ország több pontján élvezhetjük a húsz fok feletti hőmérsékletet, hétvégére azonban érkezik az eső és a lehűlés. News--Halálra vertek egy 17 éves lánythttp://www.life.hu/news/20160406-halalra-vertek-egy-17-eves-tinedzsert.htmlA 17 éves brooklyni lányt annyira összeverte egy csapat tinédzser, hogy kómába esett, majd napokkal később a kórházban életét vesztette. NewsThinkstockNégyen erőszakoltak meg egy 9 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20160406-negyen-eroszakoltak-meg-egy-kilenceves-kislanyt.htmlA gyanú szerint négy férfi erőszakolt meg egy 9 éves kislányt az Egyesült Államokban, Utah államban, miközben a gyerek anyja a garázsban drogozott. A négy férfit letartóztatták, az édesanyát nem. News--Meghalt az amerikai sorozatgyilkos, Winston Moseleyhttp://www.life.hu/news/20160406-winston-moseley-a-bortonben-halt-meg-az-amerikai-sorozatgyilkos-nyolcvanegy-eves-volt.htmlA 81 éves férfi első emberölése még 1960-ban történt, amikor megerőszakolt, majd megölt egy fiatal nőt Queens városnegyedében. Élete a börtön falai között ért véget. NewsOrigoHatalmas patkány szaladgált a gyorsétteremben: Videó!http://www.life.hu/news/20160405-hatalmas-patkany-szaladgalt-a-bezart-belfasti-gyorsetteremben.htmlA nagyra nőtt rágcsáló az asztalok alatt rohangált, felmászott a székekre, és a padokra is. Az étteremben vizsgálatot indítanak. NewsThinkstockKedves és értékes embernek nevezték a Germanwings-katasztrófa öngyilkos pilótáját szüleihttp://www.life.hu/news/20160405-andreas-lubitz-a-germanwings-katasztrofa-ongyilkos-pilotajat-kedvesnek-es-ertekesnek-neveztek-szulei.htmlFelháborodtak a légi katasztrófa áldozatainak hozzátartozói, miután Andreas Lubitz öngyilkos pilóta szülei "kedves és értékes" emberként jellemezték egy róla megjelent megemlékezésben. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.