késes támadások rendőrség késelés Margit híd támadás csoport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy társaságot gyanúsítanak a rendőrök az életveszélyes sérülést okozó támadással.

Valószínűleg több emberre is rátámadtak szombat hajnalban annak a négy főből álló társaságnak a tagjai, akik egyik áldozatukat életveszélyesen megsebesítették a Margit hídon. A támadás erősen vérző áldozatát a lábán szúrták meg. A rendőrök nem is hozzá indultak, amikor megtalálták a földön fekvő sérültet – olvasható a rendőrségi honlapon. Később négy fiatalkorút fogtak el, őket gyanúsítják a támadás elkövetésével – írja az Origo.hu.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőröket április 9-én 2 óra 20 perc körül hívta fel egy kerékpáros azzal, hogy rátámadt egy több főből álló társaság. A bejelentő nem várta meg a rendőröket a helyszínen, a kiérkező járőrök azonban megtalálták a vérző személyt. Ő is azt mondta, hogy egy több főből álló csoport támadta meg. A lábán megszúrták, és elvették a zenelejátszóját. A sérültet a mentők kórházba vitték, ahol kiderült, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.