Akár 80 millió dollárt is kereshetett volna Paul Walker

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Paul Walker vagyon Halálos iramban millió dollár Meadow Walker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus autóbalesetben elhunyt világsztár a hírek szerint már aláírta a Halálos iramban további 3 részére szóló szerződését, amikor még csak a hetedik részt forgatták.

Akár 80 millió dollár, vagyis körülbelül 21,8 millió forintnak megfelelő összeg üthette volna Paul Walker markát, ha nem szól közbe váratlan halála - derül ki a TMZ birtokába jutott bírósági dokumentumokból.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A világsztár lánya, Meadow Walker által benyújtott jogi papírok szerint az autóbalesetben elhunyt világsztár már aláírta a szerződését az Universallal a Halálos iramban további három részének forgatására, amikor még csak a hetedik részt forgatta velük.

Meadow Walkernek ennek értelmében 10,1 millió dollárt fizetett ki a halálos autóbalesetkor a kormány mögött ülő Roger Rodas biztosítócége, a bíróság pedig engedélyezte a lánynak és édesanyjának, hogy az összegből 2 millió dollárt lakásvásárlásra használjanak fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.