Saját fia ölte meg Amerika egyik kedvenc tévését, Stacy Fawcettet

Forrás: Facebook/Stacy Fawcett -
gyilkosság halál tinédzser blogger rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves televíziós személyiséget az otthonában találták meg 17 éves fia holtteste mellett. A hírek szerint a tettes a nő másik gyermeke, aki megölte magát is a történtek után. 

Stacy Fawcett igazi médiasztárnak számított az Egyesült Államokban. Saját főzőműsora volt, emellett több nagyobb tévécsatornánál is állandó vendégnek számított. A hírek alapján a gyilkosság a család otthonában történt egy nagyobb veszekedést követően. McCann először a saját testvérét szúrkálta halálra, majd az édesanyjával is végzett. Miután felhívta a rendőrséget kést ragadott, és többször is megsebezte magát - írja a Mirror.

Forrás: Facebook/Stacy Fawcett

Bár a mentők hamar kiértek a helyszínre, már egyikük életét sem tudták megmenteni. Az amerikai televíziók több tagját is sokkolta a hír, és mára gyásznapot hirdettek a halott édesanya emlékére.

A fiatal Anakin Skywalker előbb börtönbe, majd pszichiátriára kerülthttp://www.life.hu/news/20160411-jake-lloyd-a-baljos-arnyakban-anakin-skywalkert-alakito-szinesz-a-bortonbol-pszichiatriara-kerult.htmlBajban van a Star Wars első részében a fiatal Skywalkert alakító színész, Jake Lloyd. Börtönbe került, de rájöttek, segítségre van szüksége. News--Paul Walker lánya sokmillió dolláros kártérítést kaphttp://www.life.hu/news/20160410-paul-walker-lanya-sokmillio-dollaros-karteritest-kap.htmlPaul Walker amerikai filmszínész lánya, a 16 éves Meadow Walker 10,1 millió dolláros (2,7 milliárd forintos) kártérítést kap peren kívül amerikai lapok szerint.NewsOrigoZsaroló vírus bénította meg egy napra a veszprémi kórházathttp://www.life.hu/news/20160409-zsarolo-virus-benitotta-meg-egy-napra-a-veszpremi-korhazi-informatikat.htmlA vírust szombatra azonban sikerült hatástalanítani, így helyreállt minden szolgáltatás - tájékoztatta a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház orvos-igazgatója az MTI-t.NewsOrigoHáromlábú tigris harapta le az állatkertben szexelő nő ujjáthttp://www.life.hu/news/20160408-haromlabu-tigris-harapta-le-az-allatkertben-szexelo-no-ujjat.htmlA 33 éves Jacqueline Eide lerészegedett az ohamai állatkert halloweeni buliján, majd zárás után is ott maradt, és egy 16 éves fiúval közösült. Eközben egy tigris pedig, egyelőre még nem tisztázott hogy hogyan, de leharabta az egyik ujját. NewsThinkstockA dühöngő férfi azt üvöltözte, hogy öljék meg - Lelőtték!http://www.life.hu/news/20160407-a-gyilkossaggal-gyanusitott-ferfit-vegul-lelotte-a-rendor.htmlGyilkosság miatt körözték Javier Pablo Alemant. A férfi az autópálya közepén sétált, amikor egy rendőr felszólította, hogy tegye a kezét a csomagtartóra. Ám ekkor egy késsel hadonászva azt üvöltözte, hogy ölj meg, ölj meg! News--Kiss Lászlóék állítólag pénzt ajánlottak az áldozatnak hallgatásáért cserébehttp://www.life.hu/news/20160408-kiss-laszlo-az-uszoszovettseg-lemondott-kapitanya-es-tarsai-allitolag-penzt-ajanlottak-az-aldozatnak.htmlAz úszókapitány és két társa 100 forinttal próbálták meg elhallgattatni a megbecstelenített lányt, ám az nem fogadta el a pénzt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.