Harry herceg Erzsébetről: "Inkább tartom a főnökömnek, mint nagymamának"

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee -
nagymama II. Erzsébet brit királynő főnök Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan 90 éves lesz a királynő, ennek okán vallott Harry herceg arról, hogyan tekint ő az uralkodóra.

II. Erzsébet 1952 februárja óta ül a trónon, élete nagy részében királynő volt. Néhány nap múlva tölti be a 90. életévét, ezért kérdezték a családtagokat arról, miként látják ők az uralkodót.

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

Harry herceg őszintén beszélt arról, hogy mekkora nyomást jelent számára II. Erzsébet nyomdokait követni, és arról is, hogyan látja ő a királynőt.

“Én még mindig inkább tartom őt királynőnek, mint a nagymamámnak. Főnökömként tekintek rá, és hatalmas tisztelettel. Csak néha nézek rá úgy, mint a nagyimra”

- vallotta be Harry herceg.

Kiderült az ukrán zongorista, Vadym Kholodenkov lányainak halálokahttp://www.life.hu/news/20160412-vadym-kholodenkov-ukran-zongorista-lanyainak-halalanak-oka-kiderult.htmlEgy hónappal azután, hogy holtan találták a művész két lányát otthonukban, a rendőrség tisztázta a gyermekek halálának okát. NewsOrigoBryan Adams kiáll a melegek mellett, ezért lemondta a koncertjét http://www.life.hu/news/20160411-bryan-adams-nem-lep-fel-mississippi-allamban-megvedte-a-melegeket-koncert-lemondas.htmlAz énekes nem lép fel Mississippi államban, így tiltakozva egy új törvény ellen, amely a vallási szabadságra hivatkozva nyirbálja meg az LMBT emberek jogait. News--Vujity Tvrtko elárulta, hogy hol fog dolgozni a jövőben http://www.life.hu/news/20160411-vujity-tvrtko-tovabbra-is-magyarorszagon-szeretne-dolgozni-rengeteg-ajanlatot-kapott.htmlA TV2 egykori műsorvezetője rengeteg ajánlatot kapott az utóbbi hetekben különböző tévétársaságoktól. Tvrtko döntött, és ezt közölte a rajongókkal is. News--Akár 80 millió dollárt is kereshetett volna Paul Walkerhttp://www.life.hu/news/20160411-paul-walker-elhunyt-szinesz-akar-80-millio-dollart-is-kereshetett-volna-a-halalos-iramban-tovabbi.htmlA tragikus autóbalesetben elhunyt világsztár a hírek szerint már aláírta a Halálos iramban további 3 részére szóló szerződését, amikor még csak a hetedik részt forgatták. News--Szepesi Niki is megszólalt a Kiss László-ügybenhttp://www.life.hu/news/20160411-szepesi-niki-is-megszolalt-a-kiss-laszlo-ugyben.htmlAz egykori úszónő, Szepesi Niki sem hagyta szó nélkül a Kiss László körül kipattant botrányt, és keményen nekiment az úszószövetségnek a legújabb bejegyzésével. News--Gyászol Tom Jones: meghalt a világhírű énekes feleségehttp://www.life.hu/news/20160411-sir-tom-jones-enekes-felesege-melinda-rose-woodward-meghalt.htmlA 75 éves walesi popénekes 16 éves volt, amikor feleségül vette Melina Rose Woodwardot. Az asszony rákos volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.