Elhunyt a magyar bajnok atléta, Ordina Tibor

Forrás: Thinkstock -
agydaganat halál ordina tibor sportoló rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint tíz éve küzdött rákos megbetegedéssel a sportoló. 45 éves korában halt meg.

A 29-szeres magyar bajnok távol- és hármasugró 2004 óta küzdött agydaganattal. 2011-ben műtötték meg, tavaly májusban pedig életmentő beavatkozáson esett át.

Forrás: Thinkstock

Felgyógyulását még gyűjtéssel is próbálták segíteni, több ismert sportoló részvételével egy tavaly júniusi sportnapon. Sajnos a hosszú küzdelem után feladta a harcot Ordina Tibor, aki visszavonulása után teniszedzőként dolgozott.

Vissza akarta rabolni volt élettársát, de eltévesztette a házszámothttp://www.life.hu/news/20160413-ki-akarta-rabolni-elettarsat-de-rossz-cimre-ment-a-heves-megyei-ferfi.htmlA szerelem sötét verem - csak azt nem tudni, hogy ebből a gödörből, hogyan fog kimászni az a Heves megyei férfi, aki betört volt élettársához, szétverte a berendezést, majd szó szerint haza akarta rángatni a nőt, akivel csak egy baj volt: hogy a sértett az élettárs szomszédja volt. NewsThinkstockSosem készült még ilyen vagány kép Katalin hercegnérőlhttp://www.life.hu/news/20160413-katalin-hercegnerol-es-vilmos-hercegrol-vagany-kepek-keszultek-indiaban-egy-szafari-alatt.htmlCambridge hercege és hercegnéje India egyik híres nemzeti parkjába indult szafarizni, eközben örökítették meg őket. News--Puzsér Róbert végleg elvesztette a Hajdú elleni perthttp://www.life.hu/news/20160413-puzser-robrtet-zimany-linda-kepviselte-ugyvedjeloltkent-a-hajdu-elleni-perben-masodfokon-is-bunos-a.htmlA Fővárosi Ítélőtábla másodfokon is bűnösnek mondta ki Puzsér Róbertet. Egy év próbára bocsátották a bloggert, akinek tárgyalásán Zimány Linda is részt vett ügyvédbojtárként. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huÚjra beidézték a rendőrségre Galambos Lajosthttp://www.life.hu/news/20160413-galambos-lajos-mulatos-sztart-ujra-beideztek-kihallgatasra-a-rendorsegre.htmlA hírek szerint szerdán ismét kihallgatják a lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatós zenészt. News--Meghalt Liza Minelli exférjehttp://www.life.hu/news/20160412-meghalt-liza-minelli-exferje.htmlEgy londoni hotelszobában találtak rá Liza Minelli exférjére.News--Sztrájk miatt kerülhet veszélybe az Eurovíziós Dalfesztiválhttp://www.life.hu/news/20160412--veszelyben-az-eurovizios-donto.htmlA tévétársaság dolgozóinak sztrájkja miatt az is megeshet, hogy elmaradnak az Eurovíziós Dalfesztivál döntői, ám ez a svéd tévétársaság szerint nem fordulhat elő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.