Újra beidézték a rendőrségre Galambos Lajost

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
mulatós zene Galambos Lajos vesztegetés kihallgatás rendőrség lopás zenész beidézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint szerdán ismét kihallgatják a lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatós zenészt.

Állítják: fél évvel Galambos Lajos és két társa letartóztatása után ismét kihallgatják a rendőrök a zenészt.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

"Amióta Lajcsit letartóztatták, a hatóságok több tucat alkalommal razziáztak a birtokán, de abban a tatai lakóparkban is, amit az ő nevével hirdettek évekkel ezelőtt. De nem csak helyszíni szemléken, adatgyűjtések során kerestek bizonyí­tékokat Lajcsiék ellen.

A nyomozási bíró először november 18-án hallgatta ki az ügyfelemet, most valóban egy folytatólagos kihallgatásra kerül majd sor. Nem megyünk puskapor nélkül

Galambos Lajost, feleségét és egy társát tavaly szeptemberben vették őrizetbe lopás és vesztegetés gyanúja miatt. A rendőrség ekkor a zenész mocsai és tatai birtokán illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkant, a gyanú szerint pedig a szolgáltató embereit is megpróbálták megvesztegetni. Lajcsi tavaly májusban azt nyilatkozta: a plombákat sosem manipulálta és pláne nem vesztegetett meg senkit, a letartóztatása után pedig ártatlannak vallotta magát.

"Verték és doppingolták a lányomat" - Tovább gyűrűzik az úszóbotrányhttp://www.life.hu/news/20160412-egy-szulo-szerint-lanyat-es-uszotarsait-vertek-es-titokban-doppingoltak-a-nyolcvanas-evekben.htmlEgy szülő, akinek lánya a nyolcvanas években volt tagja egy fővárosi úszóklubnak, kitálalt az uszodákban régóta köztudott, s a sportágat beárnyékoló titkokról. News--Hová kerül az emberi ürülék a repülőről?http://www.life.hu/news/20160412-hova-kerul-az-emberi-urulek-a-repulogeprol.htmlKiengedik a levegőbe? Ha nem, hol tartják a gép landolásáig? Lerántjuk a leplet a mítoszról. News--Kiderült az ukrán zongorista, Vadym Kholodenkov lányainak halálokahttp://www.life.hu/news/20160412-vadym-kholodenkov-ukran-zongorista-lanyainak-halalanak-oka-kiderult.htmlEgy hónappal azután, hogy holtan találták a művész két lányát otthonukban, a rendőrség tisztázta a gyermekek halálának okát. NewsOrigoApasági tesztet követel Károly herceg és Camilla állítólagos eltitkolt gyermekehttp://www.life.hu/news/20160405-karoly-herceg-es-camilla-hercegne-szerelemgyereke-simon-dorante-day-apasagi-tesztet-kovetel.htmlHatalmas botrány készül kirobbanni a brit királyi család háza táján: előkerült Károly herceg és Camilla hercegné szerelemgyereke, Simon Dorante-Day, aki azt állítja, édesapja után őt illeti a királyi trón. News--Óriásplakáton árulta szüzességét a 45 éves színésznőhttp://www.life.hu/news/20160404-aranya-pathumthong-45-eves-bangkoki-szineszno-oriasplakaton-arulta-szuzesseget.htmlAranya Pathumthong thai tévésztár Bangkok egyik forgalmas pontján hirdette magát egy hatalmas reklámplakáton. NewsOrigoIlyen a hétköznapokban Harry herceghttp://www.life.hu/news/20160404-harry-herceg-ilyen-a-hetkoznapokban-amikor-leugrik-bevasarolni.htmlAz éhség még a királyi család tagjainál is nagyobb úr: Harry herceg saját maga intézte el a reggeli hozzávalóinak bevásárlását. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.