Sosem láttuk még ilyen boldognak Katalin hercegnét

Forrás: AFP/Adnan Abidi -
boldogság állatmenhely etetés Katalin hercegné India elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegné le sem tagadhatta, mennyire élvezte az elefántbébik etetését indiai utazása során.

Fülig érő szájjal, a legnagyobb boldogsággal etette az alig néhány hónapos elefántbébit és orrszarvúkölyköt Katalin hercegné, aki a napokban az indiai Centre for Wildlife Rehabilitation and Conservation nevű, vadállatok megmentésével foglalkozó szervezethez látogattak el férjével, Vilmos herceggel.

Forrás: AFP/Adnan Abidi

Katalin előtte szafarin vett részt a Kaziranga Nemzeti Parkban - a képeket ide kattintva nézheted meg.

Abbahagyja az éneklést felesége halála miatt Sir Tom Jones?http://www.life.hu/news/20160412-sir-tom-jones-enekes-lehet-hogy-felhagy-az-eneklessel-felesege-linda-halala-miatt.htmlFelesége halála miatt lehetséges, hogy örökké hátat fordít a zenei pályájának a világhírű walesi énekes. News--"Verték és doppingolták a lányomat" - Tovább gyűrűzik az úszóbotrányhttp://www.life.hu/news/20160412-egy-szulo-szerint-lanyat-es-uszotarsait-vertek-es-titokban-doppingoltak-a-nyolcvanas-evekben.htmlEgy szülő, akinek lánya a nyolcvanas években volt tagja egy fővárosi úszóklubnak, kitálalt az uszodákban régóta köztudott, s a sportágat beárnyékoló titkokról. News--Meghalt Liza Minelli exférjehttp://www.life.hu/news/20160412-meghalt-liza-minelli-exferje.htmlEgy londoni hotelszobában találtak rá Liza Minelli exférjére.News--Angelina Jolie nemi erőszak elleni kampánya egyelőre nem túl hatásoshttp://www.life.hu/news/20160412-angelina-jolie-nemi-eroszak-elleni-kampanya-nem-jott-be.htmlAngelina Jolie és a brit külügyminiszter: William Hague négy éve indították el kampányukat, melynek célja, hogy megakadályozzák a nemi erőszak háborús fegyverként való alkalmazását. Ám a brit kormány szerint a szexuális bűncselekmények száma nem csökkent a háborús zónákban, inkább tovább növekedett. News--Vége a jó világnak! Megint vehetjük elő az esernyőkethttp://www.life.hu/news/20160412-hetvegen-nem-lesz-mindenhol-napsuteses-ido-a-napokban-esore-is-lehet-szamitani.htmlJobb, ha ma még kiélvezzük a szikrázó napsütést, mert ahogy közeledünk a hétvége felé, úgy romlik fokozatosan az idő! News--Sztrájk miatt kerülhet veszélybe az Eurovíziós Dalfesztiválhttp://www.life.hu/news/20160412--veszelyben-az-eurovizios-donto.htmlA tévétársaság dolgozóinak sztrájkja miatt az is megeshet, hogy elmaradnak az Eurovíziós Dalfesztivál döntői, ám ez a svéd tévétársaság szerint nem fordulhat elő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.