Puzsér Róbert végleg elvesztette a Hajdú elleni pert

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, rtlklub.sajtoklub.tv -
Puzsér Róbert bűnös Zimány Linda per Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon is bűnösnek mondta ki Puzsér Róbertet. Egy év próbára bocsátották a bloggert, akinek tárgyalásán Zimány Linda is részt vett ügyvédbojtárként.

Puzsér Róbert ellen Hajdú Péter indított pert, becsületsértési ügyben. A blogger közösségi oldalán jellemezte nem szép szavakkal a TV2 műsorvezetőjét, aminek egyes elemei a bíróság szerint már nem tartoznak a szabad véleménynyilvánítás alá tartozó kifejezésekhez.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, rtlklub.sajtoklub.tv

Emiatt másodfokon is bűnösnek mondta ki a bíróság Puzsér Róbertet. A tárgyaláson állítólag Zimány Linda is megjelent, aki a blogger képviseletét látta el a Beleznay ügyvédi irodában dolgozó ügyvédjelöltként - írja a Blikk. Az üggyel kapocsolatban a lapnak sikerült elérnie Hajdú Pétert, aki elégedett az ítélettel. “Üdvözlöm az ítéletet, amelyet igazságosnak tartok. Nem az volt a célom, hogy bosszút álljak, hanem azt remélem, hogy a mostani döntés intő jel lesz azok előtt, akik azt hiszik, hogy következmények nélkül bele lehet gázolni más emberek becsületébe” - mondta a műsorvezető. Puzsér Róbertet hiába keresték, nem sikerült vele beszélniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.