Katalin hercegné még egy kemény nap után sem veszíti el a humorérzékét

Forrás: AFP/Adnan Abidi -
Bhután Katalin hercegné viccelődés lépcső túra túrázás humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezért is imádjuk annyira a hercegnét: Katalin még 10 ezer lépcső megmászása után is képes volt elsütni egy jó poént.

Tovább folytatódik Katalin hercegné és Vilmos herceg indiai-bhutáni körutazása Erzsébet királynő megbízatásaból. A hercegi pár a napokban a világhírű Tigris fészke nevű kolostorba látogatott el, ahová több ezer lépcső vezet el. A köztudottan nagyon sportos és mozgékony Katalin férjével, Vilmos herceggel együtt tette meg a közel 3 órás utat gyalog, amely után a hírek szerint ezt mondta: "Ez egy jó módszer volt arra, hogy elégessük a curryt!" Katalinnak még arra is maradt ereje, hogy mosolyogva pózoljon túrázás közben, és míg Vilmos törölgetni kényszerült egyre verejtékező homlokát, Katalin izzadtság nélkül vette az akadályokat.

Forrás: AFP/Adnan Abidi
Kiderült az ukrán zongorista, Vadym Kholodenkov lányainak halálokahttp://www.life.hu/news/20160412-vadym-kholodenkov-ukran-zongorista-lanyainak-halalanak-oka-kiderult.htmlEgy hónappal azután, hogy holtan találták a művész két lányát otthonukban, a rendőrség tisztázta a gyermekek halálának okát. NewsOrigoElárverezik Marilyn Monroe személyes holmijaithttp://www.life.hu/news/20160415-marilyn-monroe-szineszno-szemelyes-dolgait-elarverezik.htmlA világhírű színésznő és szexszimbólum filmekben viselt jelmezei, ruhái és ékszerei kerülnek kalapács alá egy Beverly Hills-i aukciósházban. NewsNorthfoto"Verték és doppingolták a lányomat" - Tovább gyűrűzik az úszóbotrányhttp://www.life.hu/news/20160412-egy-szulo-szerint-lanyat-es-uszotarsait-vertek-es-titokban-doppingoltak-a-nyolcvanas-evekben.htmlEgy szülő, akinek lánya a nyolcvanas években volt tagja egy fővárosi úszóklubnak, kitálalt az uszodákban régóta köztudott, s a sportágat beárnyékoló titkokról. News--Viccelődni akart a barista, ám a tréfa nem jól sült elhttp://www.life.hu/news/20160411-a-barista-viccelodni-akart-egy-vendegevel-am-nem-jol-sult-el-a-diabeteszes-poenja.htmlA világhírű kávéházlánc egyik kiszolgálója poénnak szánta az üzenetet, amit a vendég kávés poharára írt, amely sajnos nem úgy ért célba, mint ahogyan azt elsőre gondolta. NewsOrigoAkár 80 millió dollárt is kereshetett volna Paul Walkerhttp://www.life.hu/news/20160411-paul-walker-elhunyt-szinesz-akar-80-millio-dollart-is-kereshetett-volna-a-halalos-iramban-tovabbi.htmlA tragikus autóbalesetben elhunyt világsztár a hírek szerint már aláírta a Halálos iramban további 3 részére szóló szerződését, amikor még csak a hetedik részt forgatták. News--Harrison Fordot élettárson okozott testi sértés gyanúja miatt tartóztatták le?http://www.life.hu/news/20160411-harrison-ford-szinesz-neve-tevedesbol-maradt-a-rendorsegi-adatbazisban-mint-bunozo.htmlNem minden az, aminek látszik: a Huntington Beach rendőrségi adatbázisa szerint Harrison Fordot nemrég letartóztatták, ám nemrég kiderült, csak véletlenül és figyelmetlenségből maradt a színész neve a rögzített bűnözők között. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.