Monica Lewinsky öngyilkosság Bill Clinton viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután a Clintonnal folytatott afférja napvilágot látott, Monica Lewinsky sokáig nem látta értelmét az életének, még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Most azonban olyan tinédzsereknek akar segíteni, akiket online zaklatnak - többek közt erről mesélt a The Guardian újságírójának. 

Hosszú idő után végre megtörte a csendet Monica Lewinsky, aki egy friss interjúban beszélt arról, hogy új értelmet nyert az élete az által, hogy olyan tinédzsereknek segít, akiket online zaklatnak. A Clinton-afféra utalva ugyanis kifejtette, tudja milyen, amikor az embert kínzó megaláztatás éri.

Forrás: AFP

"Az életem csaknem elviselhetetlen volt (...) Azt éreztem, mintha a bőröm minden rétegét letépték volna rólam, és a szégyentől, ami rám tapadt, nem tudok menekülni. (...) Még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben, viszont a sajtóban keringő hírekkel ellentétben sosem ártottam magamnak" - nyilatkozta Monica, aki legutóbb az Oscar-gálán mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Figyelj, merre közlekedsz ma! Forgalomkorlátozások Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160417-forgalomkorlatozasok-budapesten-a-vivicitta-miatt.htmlRendezvények miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten több forgalmas útszakaszon, rakpartokon és hidakon is. Az útlezárások miatt a tömegközlekedésben is menetrendi változások lesznek.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoSok halottja van az ecuadori földrengésnekhttp://www.life.hu/news/20160417-sok-halottja-van-az-ecuadori-foldrengesnek.htmlLegkevesebb huszonnyolc halottja van a szombati ecuadori földrengésnek az elsődleges információk szerint - közölte a latin-amerikai ország alelnöke, Jorge Glas.NewsOrigo"Párduc, oroszlán, gorilla" - Átadták a Nyíregyházi Állatpark Dél-Amerika állatvilágát bemutató látványosságáthttp://www.life.hu/news/20160416-atadtak-a-nyiregyhazi-allatpark-del-amerika-allatvilagat-bemutato-latvanyossagat.htmlBalog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az ünnepségen kulturális vonzerőnek és értéknek nevezte a sóstógyógyfürdői állatparkot, amely - szavai szerint - nagyban hozzá tud járulni az emberek életminőségének javításához - írja az MTI. News--Több halálos áldozata is van a Japán délnyugati részén történt földrengésnekhttp://www.life.hu/news/20160416-tobb-halalos-aldozata-is-van-a-japan-delnyugati-reszen-tortent-foldrengesnek.htmlTizenkilencen haltak meg a Japán délnyugati Kumamoto prefektúrájában pénteken történt nagy erejű földrengés következtében, és több mint ötszáz embert szállítottak kórházba különféle sérülésekkel - közölték a japán hatóságok. News--Eltűnt egy ember a Dunában http://www.life.hu/news/20160415-eltunt-egy-ember-a-dunaban-domsodnel.html Eltűnt egy ember a Dunában Dömsödnél, ahol négyen borultak a vízbe egy csónakkal pénteken délután. NewsSiker, pénz, csillogás: így él egy 17 éves milliárdoshttp://www.life.hu/news/20160415-17-eves-de-minden-egyes-nap-masik-autoval-furikazik.htmlA 17 éves Jack Watkins keményen megdolgozott a 7 darabos luxusautó kollekciójáért, a magánrepülőért, és azért, hogy minden egyes bevásárló körútján 6 milliót költhessen. Vagy nem: Watkins ugyanis csak jó családba született. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.