Megszűnnek a Facebookos e-mail címek

Forrás: Dreamstime -
Facebook email zuckerberg e-mail cím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még arra, hogy 2012 nyarán a Facebook előzetes bejelentés nélkül leváltotta az eredeti e-mail címeket, és felhasználónév@facebook.com- ra változtatta? Nos, ezt állítják vissza május 1-jén.

A Facebook még 2010-ben hozott létre mindenkinek egy (felhasználónév)@facebook.com címet, majd 2012 nyarán mindenféle tájékoztatás nélkül egyszerűen

ezekre cserélte a felhasználók által megadott e-mail címeket.

A kép illusztrácó Forrás: Dreamstime

Rengetegen felháborodtak, hiszen így nemcsak az adatlapokon módosultak a címek,

hanem a Facebookkal szinkronizált telefonok kontaktlistáiban is.

Ennek vége, ugyanis május 1-jén megszüntetik a Facebook ezen funkcióját, tehát a (felhasználónév)@facebook.com-os címekre érkező üzenetek azután soha nem érnek már célba, ezért is érdemes ellenőrizni az adatlapokat, hogy a megfelelő cím legyen beállítva.

18 év után visszatér az egyik kedvenc sorozatunk: a Pindúr Pandúrokhttp://www.life.hu/news/20160418-a-cartoon-networkon-18-ev-utan-ismet-hoditanak-a-pindur-pandurok.htmlVisszatértek! A vadonatúj Pindúr Pandúrok-sorozat népszerű szereplői, Sziporka, Csuporka, Puszedli április 23-tól újra megmentik a világot. NewsOrigoSiker, pénz, csillogás: így él egy 17 éves milliárdoshttp://www.life.hu/news/20160415-17-eves-de-minden-egyes-nap-masik-autoval-furikazik.htmlA 17 éves Jack Watkins keményen megdolgozott a 7 darabos luxusautó kollekciójáért, a magánrepülőért, és azért, hogy minden egyes bevásárló körútján 6 milliót költhessen. Vagy nem: Watkins ugyanis csak jó családba született. NewsOrigoGyülekeznek az esőfelhők, jön a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20160414-gyulekeznek-az-esofelhok-jon-a-hidegfront.htmlRossz hírünk van! Csütörtökön elbúcsúzhatunk a napsütéses időtől, és napközben elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 13, 18 fok között várható. News--Még 3 hónapig rácsok mögött marad Vivien feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160412-meg-3-honapig-racsok-mogott-marad-vivien-gyilkosa.htmlTovábbi 90 nappal meghosszabbították a 19 éves Vivien meggyilkolásával gyanúsított férfi előzetes letartóztatását. News--Szepesi Niki is megszólalt a Kiss László-ügybenhttp://www.life.hu/news/20160411-szepesi-niki-is-megszolalt-a-kiss-laszlo-ugyben.htmlAz egykori úszónő, Szepesi Niki sem hagyta szó nélkül a Kiss László körül kipattant botrányt, és keményen nekiment az úszószövetségnek a legújabb bejegyzésével. News--Íme, a 181 éves bácsi, akiről megfeledkezett a halálhttp://www.life.hu/news/20160401-a-181-eves-bacsi-a-vilag-legidosebb-embere.htmlMár az ükunokái is meghaltak annak a bácsinak, aki 181 évesen bekerült a Guinness-rekordok könyvébe, mint a Földön élő legidősebb ember.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.