Hosszú Katinka után Egerszegi Krisztina is nemet mondott a MOB-nak

Forrás: AFP/Kitamura Toshifumi -
MOB Hosszú Katinka Egerszegi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egerszegi Krisztinát is megkeresték a MOB és a Túró Rudit gyártó cég közös akciójának ügyében, de Hosszú Katinka és Puskás Ferenc örökösei után a XX. század legjobb magyar sportolónőjének választott úszóklasszis is nemet mondott. 

A Túró Rudi és a Magyar Olimpiai Bizottság közös akciójának keretén belül a csokigyártó egykori és jelenlegi magyar sportolók képeit teszi a csomagolásba, amiket lehet gyűjteni és albumba ragasztani. A sportolók között van többek között Risztov Éva és Kammerer Zoltán is, ugyanakkor vannak nagy hiányzók a nevek között - tájékoztat az Origo.

Egerszegi Krisztina Forrás: AFP/Kitamura Toshifumi

Hosszú Katinka például nemet mondott, mert ahogy az úszóvébé reklámfilmjében, úgy a csokireklámban sem kíván ingyen szerepelni, és nemet mondtak a Puskás Ferenc örökségét kezelők is. A szervezők megkeresték

a XX. század legjobb magyar sportolónőjének választott Egerszegi Krisztinát is, de ő sem akart szerepelni.

Együtt tűnt el két 14 éves lány Keszthelyen: A rendőrség segítséget kér!http://www.life.hu/news/20160423-ket-14-eves-lanyt-is-keres-a-rendorseg-keszthelyen-tuntek-el.htmlKét 14 éves lányt is keres a rendőrség. Szerda hajnalban, illetve csütörtök délután látták őket utoljára. NewsOrigoEgyütt tűnt el két 14 éves lány Keszthelyen: A rendőrség segítséget kér!http://www.life.hu/news/20160423-ket-14-eves-lanyt-is-keres-a-rendorseg-keszthelyen-tuntek-el.htmlKét 14 éves lányt is keres a rendőrség. Szerda hajnalban, illetve csütörtök délután látták őket utoljára. NewsOrigoMég tart a nyomozás, de úgy tűnik, Prince nem lett öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20160423-nem-ongyilkossag-volt-prince-halala-de-meg-tart-a-nyomozas.htmlPrince testén nem találtak semmilyen sebet vagy sérülést, és nincs olyan jel, ami öngyilkosságra utalna - jelentette ki az illetékes megyei rendőrfőnök péntek délutáni sajtóértekezletén. News"A temetés nem a vége valaminek, hanem a kezdete" - Eltemették Kertész Imréthttp://www.life.hu/news/20160423-kertesz-imret-a-nobel-dijas-irot-87-eleteveben-erte-a-halal-eltemettek.html"A nyomasztó, kilátástalannak tűnő évtizedekben Kertész Imre volt a legszabadabb ember, akit ismertem” - mondta Spiró György író pénteken Budapesten, a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, a Nobel-díjas író temetésén, ahol meglehetősen kevesen gyűltek össze. NewsOrigoElhunyt a legendás magyar ralibajnok, Ferjáncz Attilahttp://www.life.hu/news/20160423-ferjancz-attila-legendas-magyar-ralibajnok-hetvenevesen-elhunyt.htmlA szomorú hírt fia osztotta meg közösségi oldalán, megható szavakkal búcsúzott édesapjától, az örökös magyar bajnoktól. NewsOrigoMég mindig nem oldódott meg a Jóbarátok legnagyobb vitájahttp://www.life.hu/news/20160422-meg-mindig-nem-dolt-el-a-jobaratok-legnagyobb-vitaja.htmlA rajongókat még közel húsz év után is izgatja, hogy vajon Ross és Rachel „szakításban” voltak vagy sem az ominózus események idején. Nemrég a Rosst alakító David Schwimmer is megszólalt a témában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.