Gusztustalan! Fekáliával szennyeződött jég a gyorsétteremben

Forrás: Thinkstock -
jég szennyeződés fekália gyorsétterem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átfogó élelmiszer-higiéniai vizsgálat során derült ki, hogy az étteremlánc egyik üzletében fekáliával szennyezett jég kerül az üdítőkbe.

Számos nagy nevű kávézót és gyorséttermet teszteltek, és a legtöbb helyen megnyugtató eredményeket mutatott a vizsgálat. Ám kiderült, hogy az egyik étteremben baktériummal fertőződött jég kerül az italokba.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Birmingham városában található étkezdében aggasztó mennyiségű baktériumot találtak, ami arra utal, hogy széklettel szennyeződött vízből készítik a jeget, amivel az italokat hűtik. A KFC nyilatkozatot adott ki az ügyről, amelyben kifejezik sajnálatukat, és biztosítják a fogyasztókat arról, hogy azonnali vizsgálatot indítottak. Hozzátették, hogy rendkívül komolyan veszik az élelmiszer-higiéniai vizsgálat eredményét - írja a Mirror.

A Vatikán szerint hamar elfeledtetik majd Prince-thttp://www.life.hu/news/20160424-prince-meghalt-es-a-vatikan-szerint-hamar-elfeledtetik-majd-ot.htmlZseniális és sokoldalú művészként méltatja a csütörtökön 57 évesen váratlanul elhunyt amerikai énekest, Prince-t a Vatikán lapja, az Osservatore Romano.News--Viharos széllel, esővel, faggyal indul a jövő héthttp://www.life.hu/news/20160424-kedden-par-orara-kisuthet-a-nap-de-szerdan-mar-ujra-esni-fog-a-het-idojarasa.htmlHétfőn is folytatódik a borús, esős idő. Kedden pár órára kisüthet a nap, de hajnalban még fagy is lehet. Pénteken újabb nedves levegő érkezik az ország fölé. News--Micsoda buli lehetett: Így még sosem láttuk a brit trónörökösthttp://www.life.hu/news/20160424-karoly-herceg-hamlet-szerepebe-bujt-halalanak-400-evfordulojan.htmlKároly herceg is Hamlet szerepébe bújt azon a gálán, amelyet William Shakespeare halálának 400. évfordulóján tartottak szombaton este Stratford-upon-Avonban, az író szülővárosában. NewsOrigoMeghalt Papa Wemba, a rumba-rock királya: 66 éves volt!http://www.life.hu/news/20160424-meghalt-papa-wemba-a-rumba-rock-kiralya-66-eves-volt-az-afropopsztar.htmlRosszul lett a színpadon és nem sokkal utána meghalt Papa Wemba legendás kongói zenész, a rumba-rock királya, az afrikai kontinens egyik legnépszerűbb muzsikusa. News--Hosszú Katinka után Egerszegi Krisztina is nemet mondott a MOB-nakhttp://www.life.hu/news/20160423-hosszu-katinka-utan-egerszegi-krisztina-is-nemet-mondott-a-mob-nak.htmlEgerszegi Krisztinát is megkeresték a MOB és a Túró Rudit gyártó cég közös akciójának ügyében, de Hosszú Katinka és Puskás Ferenc örökösei után a XX. század legjobb magyar sportolónőjének választott úszóklasszis is nemet mondott. NewsAFPEgyütt tűnt el két 14 éves lány Keszthelyen: A rendőrség segítséget kér!http://www.life.hu/news/20160423-ket-14-eves-lanyt-is-keres-a-rendorseg-keszthelyen-tuntek-el.htmlKét 14 éves lányt is keres a rendőrség. Szerda hajnalban, illetve csütörtök délután látták őket utoljára. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.