Szívesen tanítanál Hawaiin? Most itt a lehetőség!

Forrás: Michael DeFreitas/Michael Defreitas -
Hawaii tanár állás álláskeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel tavaly a tanév végén 1600 tanár ment nyugdíjba Hawaiin, ezért most rengeteg betöltetlen állás várja a jelentkezőket.

Diplomás pedagógusokat keresnek Hawaiin, ráadásul az állás betöltéséhez nem feltétlenül szükséges tanári képesítés, sőt még tapasztalat sem. Jelentkezni a világ bármely tájáról lehet, mivel hatalmas űrt kell betölteniük:

1600 állás maradt betöltetlenül a szigeten.

Forrás: Michael DeFreitas/Michael Defreitas

Leginkább matek, angol és speciális igényű tanulók oktatására keresnek tanárokat, de más tárgyak oktatóit is várják. Az átlagos fizetés pedig évi 54 ezer dollár,

azaz körülbelül 14,5 millió forint.

Az igazsághoz egyébként hozzátartozik, hogy Hawaiin viszonylag drága az élet, tehát ez a fizetés csak magyar szemmel tűnik kiemelkedőnek, viszont az állás pozitívumai közé tartozik, hogy egy gyönyörű helyen élhetünk. Ha érdekel az állás, akkor ide kattintva tudsz jelentkezni!

Hosszú Katinka üzent a Magyar Úszószövetségnekhttp://www.life.hu/news/20160426-hosszu-katinka-meguzente-a-magyar-uszoszovetsegnek-hogy-milyen-szamokban-indul.htmlSzerdán nyilvánosságra hozták a londoni Európa-bajnokságra utazók névsorát, és természetesen Hosszú Katinka is szerepel a listán. Az úszó nemrég elárulta, hogy mely számokban indul a kontinensviadalon. News--Drogtúladagolás okozhatta Prince haláláthttp://www.life.hu/news/20160422-lehet-hogy-drogtuladagolas-okozta-prince-halalat.htmlAz 57 éves Prince holttestét otthonában találták meg csütörtök reggel, és most újabb információk láttak napvilágot a halálával kapcsolatban. A legfrissebb információk szerint ugyanis drogtúladagolásban halhatott meg. News--Igaz történet: "Bocsi, főnök, azért nem jöttem be, mert leégett a hajam!"http://www.life.hu/news/20160421-az-alkalmazottnak-leegett-a-haja-ezert-nem-tudott-bemenni-a-munkahelyere.htmlA Reddit jóvoltából találtunk egy hihetetlen sztorit, ami pont azért olyan hihető, mivel el sem tudjuk képzelni, melyik alkalmazottnak jutna eszébe egy olyan kifogás, hogy azért nem ment be dolgozni, mert leégett a haja?! News--James Franco: "Egy kicsit meleg vagyok!"http://www.life.hu/news/20160420-james-franco-egy-interjuban-azt-mondta-hogy-egy-kicsit-meleg-de-nem-alszik-egyutt-ferfival.htmlHollywoodban akadnak olyan világhírű sztárok, akikről régóta azt pletykálják, hogy igazából a saját nemükhöz vonzódnak. James Franco pont ilyen, és persze ha tőle függ, akkor ezek a pletykák nem is merülnek feledésbe. News--Pénzt fizet az embereknek, hogy megalázhassa őket az orosz milliomoscsemetehttp://www.life.hu/news/20160420-gregory-goldsheid-penzt-ad-embereknek-cserebe-ok-pedig-megalazzak-magukat.htmlGrigory Mamurin bebizonyította, hogy igen, van az a pénz, amiért egy ember képes akár egy pohár vizeletet is lehörpinteni. De itt nem áll meg a történet, az orosz milliomos egy Youtube-csatornát is létrehozott a folyamatosan bűvülő sorozatának, amit nevezhetnénk görbe tükörnek is. NewsOrigoEgy nő élőben közvetítette, ahogy a barátja megerőszakol egy lánythttp://www.life.hu/news/20160415-egy-no-eloben-kozvetitte-ahogy-baratja-megeroszakol-egy-lanyt.htmlA napokban egy szörnyű videó söpört végig az interneten. Egy 18 éves lány élőben közvetítette a Twitteren, ahogy a barátja megerőszakol egy másik lányt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.