Madeleine-ügy: betörők rabolták el a 9 éve eltűnt kislányt

Forrás: Origo -
betörés rendőrség elrablás eltűnt gyerek kislány Portugália nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új fordulatot vehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye: a legújabb hírek szerint a kislány felébredt és megzavarta azokat a bűnözőket, akik betörtek a szülei nyaralójába.

Madeleine McCann betörők "munkáját" zavarta meg aznap este, amikor nyoma veszett - írja a Daily Star. A lap szerint a 9 évvel ezelőtt eltűnt kislány ügyében nyomozó rendőrök most ezen a vonalon elindulva igyekeznek fényt deríteni az igazságra.

Forrás: Origo

A feltételezések szerint az akkor 3 éves kislány, aki 2007. május 3-án tűnt el szülei portugáliai apartmanjából, valószínűleg felébredt, ekkor kaphatta rajta a betörőket. A rendőrök úgy vélik, hogy a három gyanúsított lehet a megoldás kulcsa Madeleine eltűnésének ügyében, akit a legutóbbi feltételezések szerint Paraguayban láttak.

A világ legrejtélyesebb eltűnései

A világon szinte minden percben eltűnik valaki – legyen az felnőtt, vagy akár gyerek. A szerencsésebbek épségben előkerülnek, de sokuk testére csak haláluk után találnak rá. Ám a legszörnyűbb talán mégis az, amikor valaki egyszerűen köddé válik. Amikor valakinek úgy veszik nyoma, hogy még a rendőrség is tehetetlen, ez esetben a nyomozást rövid időn belül felfüggesztik. Íme, a világ leghíresebb és legrejtélyesebb eltűnési esetei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.